-
Re: Recezje z I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
szkoda ze mnie nie bylo... mam dola....(z tego powodu zecz jasna :P)
-
-
hehe.. no niezły yk z taakimi plakietkami..
ja problemu z trafieniem na giełde (o dziwo) nie miałem.. <dzieki za mapke KORSAKOW> pomogła..
nie protestowałbym gdyby nastepnym razem giełda była w katowicach np.na dworcu pkp (tak jak giełda komputerowa) tylko ze to miejsce akurat w weekend yest oblęzone przez innych maniaków ;]
pomieszczenie tamto jest dosc duze wiec mozna by było nawet zrobić, własnie, oddzielne pomieszczenie dla internautów...
giełda po całości dała rade.. może tylko troszq ciasno było...
pzdr
-
Eh co wy wogóle piszecie impreza jest organizowana przez W. Plucika i mniemam że będzie zawsze tam wnioskując z postu (...w przyszłości będzie można się spodziewać drobnych opłat...), pozatym nie narzekajcie z dojazdem aż takich problemów nie było...
-
heheh
zobaczycie zdjęcia z tej biby po giełdzie!
ale jazda!!!!
-
Z postów wynika, że giełda powinna być codziennie przez cały rok od 6.00 do 22.00 jednocześnie w 10 miastach Polski i najlepiej, żeby organizatorzy dowozili każdego limuzyną, lub przynajniej zwracali pieniądze za bilety lotnicze .
-
Ci którzy nie umieli trafić to na nastepny raz powinni bez problemu dojechać.
Co do opłat, to na ten pierwszy raz nie była pobierana opłata za wynajęcie sali a więc wstep był za darmo, niestety w przyszłości koszty wynajęcia bedzie trzeba podzielić na wystawców i odwiedzających, powinny być to naprwade niewielkie opłaty.
Vorax, uwierz mi boje się tych zdjęć ;-).
-
Gielda piekna byla!! miejscówa dobra ( wspolczuje tym co mieszkaja poza slaskiem), choc jeszcze malo wszytkiego , ale nie mam zadnych zastrzezen. BRAWO. niech nastepna bedzie szybciej niz w kwietniu
-
Giełdę napewno odniosła sukces, zainteresowanie i liczba wystawców jak na debiut była bardzo przekonująca. Tu słowa uznania dla organizatorów! Szacunek!
Ww postulaty w 99% wiążą się sią z dodatkowymi kosztami i opłatami za wstęp, już słyszę ten lament proletariatu gdy za bilet należało by zapłacić np 15zł....
Warto natomiast rozważyć organizację spotkania w sobotę jeżeli będzie to możliwe.
-
Bez przesady. 15 zł za wstęp to nie wiem czy ktoś przyjdzie. W Pradze giełda na Brumlovce to ok. 5 zł, podobnie w pobliskim Hradec Kralove czy Ostravie a nie ma co porównywać - kilka razy więcej sprzedających i kupujących i ceny zwierząt często połowę niższe. Jeśli miałoby być tak drogo i do tego jeszcze drogi wstęp to po prostu giełda się nie utrzyma bo ludzie pojadą do Czech i tyle z tego będzie..
Uprawnienia umieszczania postów