-
Recezje z I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
Dobrze by bylo sie nie rozdrabniac na kilka postow jak i juz nie dopisywac do posta Dodi bo od ilosci postow tnie sie stronka, a nie wspomne o modemowcach:/
Gielda byla dosc dobrze urozmaicona, mozna bylo znalesc na niej cos czego sie szukalo ,a nawet gdy sie nie znalazlo to chociaz namiary na hodowcow. Jedyne co bylo mankametem to miejsce polozenia. Nie mam mamysli odleglosci odemnie (zawsze komus nie bedzie pasowac) ale nie bylo to miejsce skad bylo mozna spokojnie dojechac w kazdym kierunku. Mam na mysli tu ludzi nie zmotoryzowanych. Dworzec nie byl zapiekny jak i brak rozkladu jakiego kolwiek. Ok, byly tramwaje i busy ale czlowiek w obcym miejscu ma z tym problemy.
Mam taka prozbe do oranizatorow zeby nastepna gielde zrobic w jakims centrum miasta gdzie nie ma wiekszych problemow np. Katowice (mam na mysli glowne), Krakow, Warszawa czy nawet Łódz.
-
Re: Recezje z I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
Aha, jeszcze co zapomnialem.
Dobrze jak by gieda byla nastepnym razem w sobote albo nawet 2 dni po 6h jak w tym wypadku.
Chcialem podziekowac organizatorom za zorganizowanie z I Ogólnopolskiej Giełdy Gadów i Płazów.
-
jak na polskie warunki bylo całkiem wporządku aczkolwiek troche inaczej sobie to wszystko wyobrażałem, mysle ze kolejna giełda będzie jeszcze lepsza skoro już pierwsza całkiem "wypaliła". Dla nas internautów nie bylo to zbyt dobrze zoorganizowane na następny raz wszystko dokladnie przemysle i zalatwie osobną sale czy cos dla ludzi z internetu (zaloze sie ze bylo bardzo duzo znajomych z forum i internetu ale nie udalo sie nam wszystkim poznać). Nie wiem jak było i co dokladnie się działo na pozniejszym spotkaniu integracyjnym jak kotś był niech zda relacje
-
Dokladnie tak jak mowisz Nook, ciezko bylo rozpoznac wszystkich internautow (prawda Double).
-
Tak no i na następnej giełdzie przydała by sie większa sala bo niemozna było dojsc do stoisk .
-
Według mnie Łodź by pasowała.... jest w centrum Polski wiec kazdy mialby podobna droge .
-
Giełda była zajefajna ale nie tylko ludzie zza Śląska mieli problemy z trafieniem do mdk. Błąkalismy sie ze 20min. Wsumie miałem wielkie zamiary a kupiłęm jedynie troche żarcia dla agamki i "upiękniacze" do terra.
Kiedy następna giełda?
Niemożna nażekać czemu nie w Warszawie albo Łołdzi. Zawsze komuś będzie niepasować.
-
żeby rozwiązać ten problem to proponuję aby ludzie z centrum Polski zorganizowali sobie giełdę w Wawie czy Łodzi, osobiście nie mam nic przeciwko za to jestem przeciwny przeniesieniu giełdy ze Śląska do centrum Polski. Czyżby w centrum nie było ludzi potrafiących zorganizować giełdę :-]
-
Salem, nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales. Nie mowie o przeniesieniu tego jakos np blizej bo mi nie pasuje dojazd gdyz musze przejachac cala polske, bo jak juz udowodnilem 2x ze jesli mam czas i pieniadze to jest to mozliwe.
Chodzi o to ze Świetochłowice nie byly jakims miejscem skad mozna dojechac bez problemow nawet do Gliwic bo i z tym byly problemy. Z katowic jest latwiej sie wydostac. O to mi wlasnie najbardziej chodzilo.
-
Właśnie, ja sie troche błąkałem z tatą zanim dojechałem, wrócić było łatwiej :P
Uprawnienia umieszczania postów