-
zwierzaki na filtr do aqwa
zamienię jakieś bezkręgowce z mojego profilu(sprawa do dogadania) na jak najmniejszy filtr zewnętrzny kubełkowy do akwarium(docelowo ma oczyszczać zbiornik 30l).
mój poprzedni post "zginął" więc jeśli tego spotka taki sam los prosiłbym moda o kontakt na maila smithi1@wp.pl
-
Re: zwierzaki na filtr do aqwa
czesc
jakby cie interesowal filtr wewnetrzny aquaela to chyba mam ze 3 szt na zbyciu
napewno bysmy sie dogadali
jak cos to gg 4644003
-
taki to też mam i to nie jeden, ale potrzebuję zdecydowanie zewnętrzny
-
-
skręci się go lekko i będzie w sam raz
-
no faktycznie, kubelek moze byc troche duzy do tak malego akwa, ale wybor nalezy do ciebie
mam fluwala 202 ale ojciec go ostatnio uruchomil w jednym z akwarii
-
mam od jakiegos głowicę (góre bez puszki), sprawna, silniczek działa, miał byc z tego wodospad ale nie mam czasu i w najblizszych miesiacach nic nie zrobię wiec jak ci się przyda to odezwij sie na gg
-
witam mam filtr zewnetrzny uzywalem go w akwarium 115L,niewiem czy nie bedzie zaduzy do 30L,jakbys byl zainteresowany to daj znac,moge zrobic fotki
-
witam mam filtr zewnetrzny uzywalem go w akwarium 115L,niewiem czy nie bedzie zaduzy do 30L,jakbys byl zainteresowany to daj znac,moge zrobic fotki
-
zapodaj foty na smithi1@wp.pl i napisz jakie wymiary ma ta maszyna
do filtra zawsze można załozyć ściemniacz od oświetlenia w pokoju co zmniejszy jego obroty i tym samym wydajność, a duża powierzchnia filtracyjna sprawi, ze nie będzie trzeba go często czyścić.
Uprawnienia umieszczania postów