-
-
Re: Kilka fotek z I Ogólnopolskiej Giełdy Gadów i Płazów, itp...
na gieldzie kupilism a.geniculate (L7 albo 8), kumaki dalekowschodnie (zajebiste!!!) i lampropeltisa honduraskiego. jak weszlam o 12 przerazilam sie iloscia osob :] byl taki tlok i harmider, ze w sumie poznalam tylko Sułka i Pepre'a, na wieksze zaznajamianie sie nie bylo czasu i miejsca - wielka szkoda - i poza tym nikt nie mial identyfikatorow, oprocz paru wyjatkow. zwierzat bylo na tony (swietne gatunki), ladne ceny, dobrzy hodowcy i w ogole super. ale dziki tłum!!!! widzial mnie ktos w ogole, bo ja nikogo :P
-
Witam!!!
Na giełdzie było super!!! Kupiłam sobie samiczkę kameleona jemeńskiego dla mojego Leonka jest nią zachwycony, od razu jak wpuściłam ją do terra to przypadli sobie do gustu. Razem bardzo ładnie wyglądają. Bardzo się cieszę że udało mi się ją zakupić.
Pozdrawiam. ILO.
-
ja tez bylem i kupilem imperatorka, A.minatrix, A.uricans i P.irminia. na giledzie bylo super tylko szkoda ze taki tlum, nie wiecie kiedy bedzie nastepna?
-
double a za ile honduraskiego kupilas? ak mozna wiedzieci jaki duzy
-
czesc
hehe no ja sobie qpilem L.Parahybana, P.Cambridgei (raz uciekł na stoisku gdzie go qpilem 2 razy u mnie w chacie - dziki jaki :P) no i Hierodula membranacea )
szkoda ze nie bylo małych P.Irminia i E.Italicus
ale ogólnie byl wypas :]
-
a ja nie kupile zwierzatek tylko terra w ktorych moje zwierzatka czuja sie dobrze i ladnie sie eksponuja
gielda byla fajna.... szkoda ze dopiero pierwsza. mam nadziej ze nie ostatnia. czekam na kolejne.
pozdrawiam
-
Ja równierz nie wyszłam z giełdy bez zwierzaczka ,kupiłam sobie gekona leśnego,jest super ,mam nadzieję ,że podołam wymaganiom tego gada.
Po godzinie 15 zrobiło się juz luzniej i mozna było spokojnie się rozejrzeć.
-
Byłem po 15 i był lajcik (hehe najpierw musiałem pojeździć samochodem żeby znaleść mdk :P ) Też sobie coś kupiłem, geniculata i albopilosum- szkoda że więcej kasy nie miałem
-
Uprawnienia umieszczania postów