Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Wątek: Kilka fotek z I Ogólnopolskiej Giełdy Gadów i Płazów, itp...

Re: Kilka fotek z I Ogólnopolskiej Giełdy Gadów i Płazów, itp...

No fajnie bylo, ale jednak dobrze byloby, gdyby byly identyfikatory bo prawie nikogo nie skojarzylem, oprocz wczesniejszym znajomych.
    Double Ty bylas z chlopakiem? Bo krecilo sie troche dziewczyn i w sumie probowalem kojarzyc ale cos nie moglem. Ja sprzedawalem modliszki i straszyki w tym srodkowym rzedzie

ja Ciebie szukałem ale chyba uciekłaś wcześnie...((((

A mogę wiedzieć gdzie będzie kolejna giełda jeśli będzie? Może chociaż troszkę bliżej Poznania, napewno odległośc wielu z wielkopolski zniechęciła.

Pozdrawiam, i mam nadzieję, że da się załatwić gdzieś bliżej

gielda og

heh nom bylo fajnie..
    Artur dorzuc mi te foty na maila tak jak obiecales hyhyh

a ja tez nie wyszlam bez niczego bo z crawshaiyem tak jak chcialam i moje kochanie wyszlo z 2 szczurkami bo az nie moglam nie kupic poza tym wiem jak uwielbia mojego szczurasa hehehe...

szkoda ze bylam po 15tej i jak widze dzikie tlumy mnie minely ale nie zobaczylam sie z double i reszta ekipy jaka chcialam zobaczyc... wieeeeeelka szkoda

najgorszy i tak byl widok baby z pytonem w lapie zmuszajacej dziecko "no poglaszcz nie boj sie" :/ argh wiedzialam ze mnie nie omina przykre widoki...
    swoja droga tak chcialam ornate na zywca zobaczyc i co? nie zauwazylam jej a moja ekipa wprost przeciwnie [hahaha]

slepa glupia skacowana - next tajm w pelnej formie...

Hmm kto mi walnoł fotke jak zaczynam jejść swe śniadanie o 16 czyli bigos :-).

Re: kilka moich zdjeć z wystawy

Żałuj Nook, że Cię nie było na spotkaniu po giełdzie;-) Pozdrówko! Rysiek

Kto zniechecony ten zniechecony <lol>
    Co tam, wyszedlem z domu o 4:30 14.12 a wrocilem o 8:30 15.12. Co za podroz! hihihi 1300km zeby buc 1,5h na gieldzie.
    Nie ma rzeczy nie mozliwych

Black podziwiam Cie za to tyle jechac ale chyba warto bylo
    mnie na szczescie ominely tlumy bylem kolo 16 i jedyne z czym wrocilem to papu dla mojego agamka i nowe mieszkanie dla papu)

250zyły za 45-50cm, samica, jest swietna i pieknie ubarwiona

no, Alice, tez bardzo zaluje ze nie obalilysmy tego urodzinowego szampanika trials - ja wyszlam doslownie o 15,minelam sie z wieloma ludzmi pulsar - tak, bylam z chlopakiem (taki wysoooki, krotkie czarne wlosy), i siedzielismy przez jakis czas wlasnie kolo szczurow i modliszek na stolach po srodku zreszta podejrzewam ze malo osob moglo mnie rozpoznac, bo scielam wlosy na krotko (tak dla zmyłki ;-))

Uprawnienia umieszczania postów