Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Warszawa raz jeszcze

Re: Warszawa raz jeszcze

Może stój na głowie albo biegaj do około rotundy to napewno cie poznamy :-)))
    Do zobaczenie (mam nadzieje)

Byłem na spotkaniu i przyznam ze było bardzo symaptycznie. Fajnie że to spotkanie zostało zorganizowane.

Zgadzam się z Tobą Coolary, wreszcie zebrała się większa garstka - Madka dzięki za inicjatywę.
    EwaK

Tez sie ciesze, ze sie udalo. Co raz latwiej bedzie nam sie rozpoznawac.
    W koncu nikt nie chodzi z wypisanym nickiem na czole
    Do zobaczenia na nastepnym spotkaniu.

Dodatkowo jeszcze w niektórych wzbudzony został duch obywatelski....... postanowiłem po spotkaniu wziąć czynny udział w życiu społeczności, co ponoć charakteryzuje prawdziwą demokrację i świadczy o wysokim rozwoju społecznym....... deklarację PST już wydrukowałem))))) Pozdrawiam wszystkich obecnych, następnym razem liczę na poznanie również tych, którzy tym razem nie mogli.

Takie spotkania, są potrzebane i oby ich było jak najwięcej ))). Ja też doszedłem do wniosku, że chce przystąpić do PST. Deklaracje już wypełniłem i jutro wysyłam )) .

było całkiem przyjemnie... następne spotkanie może za 2 tygodnie? tak zebym była ;P
    pozdrawiam krka- wwa

Nic trudnego biruit_ka, trzeba tylko rzucic haslo

.......i ustalić odgórnie miejsce i czas nie dając szans na dyskusje))))))))))))

I pamiętać, że między rotundą i kioskiem oznacza między rotundą i kioskiem, a nie między rotundą i windą.

Pozdrawiam

Enzo

Uprawnienia umieszczania postów