-
Re: Warszawa raz jeszcze
Może stój na głowie albo biegaj do około rotundy to napewno cie poznamy :-)))
Do zobaczenie (mam nadzieje)
-
Byłem na spotkaniu i przyznam ze było bardzo symaptycznie. Fajnie że to spotkanie zostało zorganizowane.
-
Zgadzam się z Tobą Coolary, wreszcie zebrała się większa garstka - Madka dzięki za inicjatywę.
EwaK
-
Tez sie ciesze, ze sie udalo. Co raz latwiej bedzie nam sie rozpoznawac.
W koncu nikt nie chodzi z wypisanym nickiem na czole
Do zobaczenia na nastepnym spotkaniu.
-
Dodatkowo jeszcze w niektórych wzbudzony został duch obywatelski....... postanowiłem po spotkaniu wziąć czynny udział w życiu społeczności, co ponoć charakteryzuje prawdziwą demokrację i świadczy o wysokim rozwoju społecznym....... deklarację PST już wydrukowałem))))) Pozdrawiam wszystkich obecnych, następnym razem liczę na poznanie również tych, którzy tym razem nie mogli.
-
Takie spotkania, są potrzebane i oby ich było jak najwięcej ))). Ja też doszedłem do wniosku, że chce przystąpić do PST. Deklaracje już wypełniłem i jutro wysyłam )) .
-
było całkiem przyjemnie... następne spotkanie może za 2 tygodnie? tak zebym była ;P
pozdrawiam krka- wwa
-
Nic trudnego biruit_ka, trzeba tylko rzucic haslo
-
.......i ustalić odgórnie miejsce i czas nie dając szans na dyskusje))))))))))))
-
I pamiętać, że między rotundą i kioskiem oznacza między rotundą i kioskiem, a nie między rotundą i windą.
Pozdrawiam
Enzo
Uprawnienia umieszczania postów