-
Okolice Zabrza
Jestem od 10 dni szczesliwa posiadaczka legwana. Mam z tego powodu mnostwo pytan. Chetnie spotkalabym sie z kims co jest doswiadczony w hodowli legwanow. Jestem z Zabrza. Moze ktos ma ochote na kawe i pogawedke o legwanie.
pozdrawiam.
-
Re: Okolice Zabrza
Zawsze możesz wpaść do ANIMALSA w C.H. Platan tam poradzą ci wrazie wątpliwości hodowlanych jeżeli trafisz na mnie będzie również kawa.
Pozdrawiam
Witold Plucik
-
Albo uważnie śledz forum, bo na śląsku niemalże ukonstytuowało się nieformalna grupa hodowców legów (Nika, Rysiek, Seb, Fatman, Marlbro i ja) napewno się spotkamy ;-), a wtedy kilkugodzinna debata o legwankach pewna, dotychczasowe spotkanka udawały się znakomicie ;-)
-
Napewno cie zdziwie, ale mam do ciebie nawet nr tel. dostalam go w sklepie, bo u ciebie kupowalam legwana :-) Mam z nim problemy i bylam zapytac co zrobic. Dali mi wtedy twoj nr tel. Jednak nie zadzwonilam, bo bylo mi glupio i niezrecznie. Chetnie bym sie z toba spotkala. Jak mozesz to daj znac kiedy bedziesz w sklepie.
Pozdrawiam
Alicja
-
Dzwoń nie krępuj się ,jestem na sklepie w sobotę i niedziele wieczorem aż do zamknięcia.
Pozdrawiam
Witold Plucik
-
Dzisiaj nie moge, ale jutro napewno bede i pomecze cie troche :-)
Dzieki
-
Ja zapraszam do mnie do lecznicy, jednakze musialabys sie pofatygowac do Katowic.
Pozdrawiam Loktok
-
No właśnie a może by tak spotkanie przy okazji targów w Świętochłowicach !!.
No dale nieformalna grupo legwaniarzy potwierdzać mi tu swoją obecność 14-Grudnia w Świonach !!!
-
gadzinko zerknij tutaj:
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=9975&t=9975
wyminimy się nr kom i napewno się znajdziemy ;-)
Iguana rulez!
-
napewno bede w Swietochlowicach. Mam nadzieje, ze sie tam wiele dowiem o legwanach, bo nadal mam wiele pytan.
Uprawnienia umieszczania postów