-
Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
mael Ty sobie nie poradzisz ..? a swoja droga to w jaki sposob docierasz do Katowic? moze wszyscy razem pociagiem pojedziemy. trzeb tylko zebrac jakos razem krakowskich terrarystow co Ty na to?
-
-
... ale Hetman to bedzie pospiech lub expres ( przy tym drugim obstaje ) a co samo w sobie zutuje na cene biletów
ja osobiście pojade jakims osobowym do katowic ( odjezdzaja co pol godzinki a jedzie sie raptem o 15 min dluzej :-) ) i pozniej 7demka do swietochlowic :-) Jak do W.Plucika w ciemno mi sie udalo trafic to i do MDK trafie bez problemu
Co do pomyslu wspolnego wyjazdu to jaknajbardziej sie na to pisze zwlaszcza ze juz nie jade sam - bedzie ze mnie kilka osob,a jak wiadomo w groopie razniej :-) Moniko jakbys miala sie ochote dolaczyc do nas wraz z np. brygada z "huty" to jak najbardziej zapraszam ... mysle ze najwygodniej bedzie sia na maila dogadac :-) : fiersien@o2.pl
Pozdro ALL
-
no to who niestety spotkamy sie na miejscu dopiero. mael napisze niedlugo email.
-
oka czekam na wiadomosc
Pozdro
-
Czy oprócz voraxa bedzie ktos z wrocławia??
-
Moja agamka chyba nigdy na oczy weterynarza niewiedziała. Więc najprawdopobniej wpadne na godzinke z agamką odwioze do domu i znów na giełde.
-
http://www.kzkgop.com.pl/rozklady/rozklady/ tu można sobie zobaczyć jak i czym dojechać do MDK.
-
nie ma sprawy birui_tka ja mam niestety tylko taki pociąg wiec ni ma wyjcia
-
Bardzo się cieszę że w Świętochłowicach bo jestem z Rudy Śląskiej i dobrze że w niedzielę bo w sobotę idę do pracy.
Pozdrawiam wszystkich. ILO.
Uprawnienia umieszczania postów