-
Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
uuuuuuuu ile ludu, oby kazdy byl bylo by git ja bede na bank no chyba ze mnie cos polamie wczesniej pozdrawiam all
Nazer
-
jedzie ktos moze z okolic bielska-cieszyna??ja sie wybieram z kumplami , a czym nas wiecej tym lepiej:-)pozdrawiam
-
Jeżli organizatorzy nie zorganizowali jeszcze jakiegos fotografa to chetnie moge sie tym zajasc.
Jedyne co chciałbym w zamian to możliwośc udostępnienia tych zdjęć również na mojej stronie )
A tak zupełnie na marginesie... też mam urodzinki 10 dni przed giełdą
-
No ja mam dosyc daleko(350km)ale napewno sie pojawię.
tylko mam jeszcze jedno pytanko czy po giełdzie planujecie jakąś "integrację"?
Bo mam pociąg zpowrotem 15.22 a potem 22.20 wiec nie wiem na który się szykowac na powrót. I tak apropos bedę jechał pociagiem "Hetman", który jedzie przez Kraków wiec jeśli ktos jedzie tym pociągiem z krka to proponuję się jakoś styknąć w pociagu gdyz razem będzie łatwiej trafic do MDK.
-
zapowiada sie na prawde ciekawe towarzystwo
-
Ciekawe jak będzie z "integracja" tego towarzystwa terrarystycznego ;-).
-
ja jestem za "integracja" ))
-
Witam. wspaniały pomysł. Jestem z Warszawy ze sklepu zoologicznego "SZREK". Też będę na giełdzie. wystawiam tam stoisko z akcesoriami terrarystycznymi. Oferuje bardzo szeroki asortyment i konkurencyjne ceny. serdecznie zaprszam.
Marcin.
-
Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów-KONKRETY....
chciałbym zaproponować aby już od tego postu nie było wpisów typu jestem za albo zapowiada sie ciekawe towarzystwo ktoś nowy przyjdzie i niewie co czytać a zapewne sa tacy co jeśli zobaczą tyle postów to niebędzie się chciało wszystkich czytać więc moim zdaniem będzie lepiej aby od tej pory pisac tylko konkretne rzeczy związane z giełdą.
Pozdrawiam
Serpent
-
Uprawnienia umieszczania postów