-
Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
no coz swietochlowice tez moga byc choc do sosnowca byloby mi blizej:P ale cieszmy sie ze to nie na pomorzu)a co do mapki dajcie mapke )
uklony w strone organizatorow
-
w sobote to sa moje urodziny, wiec nie mialabym kiedy przyjechac fajnie kupie sobie padżaka z okazji urek
-
-
faktycznie lepiej aby była to sobota w niedzielę tak od razu wracać wnocy i następnego dnia do pracy/szkoły jednak dla takiej niecodziennej imprezy warto pojechać. Co do sugestii to, może by wykorzystać to swoistego rodzaju spotkanie do rozważenia możliwości założenia ''odpowiedzialnej'' organizacji terrarystycznej.
Pozdrawiam
Serpent
-
jak bedzie Double i Wienio to ja też bede, już widzilismy sie na wystawie w Bytku, jednak jeszcze niewiedziałem że to Double:-) ale teraz bede wiedział, to może bedzie też handel ptasznikami? z pewnością cośbym kupił i coś bym sprzedał albo sie wymienił:-) a do świętochłowic mam blisko bo Bytom jest bliziutko tylk z kim ja sie tam wybiore
-
Ja też mam nadzieje ze uda mi się tam dostać.
-
Nokeg jak chcesz to możemy się zgadać i pojedziemy razem
-
-
No chętnie bym przyjechał ale niestety nie mam z kim, może tatuś sie namówi
-
Wienio-chętnie bo ja nie bede miał sie z kim zabrać, bo rodzice gdzieś w tedy jadą a bracik ma studia. chyba że jakiegoś sąsiada zaangażuje:-)
Uprawnienia umieszczania postów