Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 137

Wątek: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów

Do Voraxa i innych z pajakami na gieldzie

Czy ktos z was bedzie mial tam moze crawshayie miedzy L1-L3?
    Wlasnie dostalam smska ze mojego upatrzonego juz nie ma buuuu

wesoly grabarz
    Guest

Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów

jedzie ktoś z Wrocławia?
    Chętnie bym sie zabral!
    Ile dni trwa ta gielda, czy jednodniowka?

MaKsIu ŚwCe
    Guest

CZe !
    PaWeL^ Jeśli bardzo ci zależy wysiądz nie koło "skałki" tylko jeden przystanek Dalej ! Wysiadając z "BANY" pójdziesz cały czas w prosto w strone takiego odnowionego budynku jak sie po chwili zobaczysz JEST to Straż Pożarna i właśnie tam skręcisz w prawo pójdziesz tak jak idzie ułożona z płyt betonowych droga miniesz budynek NETI i pare metrów dalej będzie MDK !
    PozdRówka MaksIus !

MaKsIu ŚwCe
    Guest

CZe !
    PaWeL^ Jeśli bardzo ci zależy wysiądz nie koło "skałki" tylko jeden przystanek Dalej ! Wysiadając z "BANY" pójdziesz cały czas prosto w strone takiego NOWEGO budynku jak po chwili zobaczysz JEST to Straż Pożarna i właśnie tam skręcisz w prawo pójdziesz tak jak idzie ułożona z płyt betonowych droga miniesz budynek NETI i pare metrów dalej będzie MDK !
    PozdRówka MaksIus !

MaKsIu ŚwCe
    Guest

Re: Uwaga ! Przewodnik z SwCe do MDK

Elo !
    Jeśli ktoś chcę żeby podprowadzić go z Świętochłowic do MDK To proszę pisać na e-mail lub DZWONIĆ (po godz. 15.00) Hehe
    PoZdRóWkA MaKsiUs !

PaWeL^
    Guest

czesc

MaKsIu ŚwCe - dzieki, juz wiem jak tam dojechac :]

A może by tak każdy sprawił sobie jakiś identyfikator z nickiem Bo potem sie będzimy mijać na giełdzie i nawet nie będziemy wiedzieć z kim a tak looknie się komuś na bluze i już będzie jasne czy się znamy z neta

albo zeby ktos przy wejsciu rozdawal nalepki (zwykle 5x10cm, biale) ktore mozna by bylo nalepic na ubranie i napisac markerem nick

O tym samym właśnie dziś myślałem. Może dało by sie to skombinować :-). Może od naszego kochanego organizatora wyprosze jakoś 10zł na te nalepki i markera i każdy kto bedzie chiał to se przylepi (może nawet na czoło) nalepke z nickiem. Z pewnością ułatwi to rozpoznawanie się w tłumie zwiedzających (oby ten tłum był ;-)).

Stronka giełdy a na niej min. opisy dojazdów.

Pozdrawiam.

juz to zaproponowalam, AGAM ;-)) to najlepszy sposob bo bedzie pewnie takie cos: a pan to kto? - jan kowalski. - eeee, nie znam, spadaj pan. - ale to ja, Xyz! - Xyz!? kope laaat!

Uprawnienia umieszczania postów