-
Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
Zrobie sobie na czapce nick na sprężynce.... Albo na snureczku James, a może transparent z nickiem napewno cosik wymyśle
-
-
-
meee za jakie grzechy ja tam nie bede mógł pojechać :-(((( normalnie zaraz sie pochlastam, kurde niemożna tego przełożyć o tydzień, do przodu albo do tyłu?? kurde jak ja żałuje że jade do tej częstochowy, nic mi teraz niepasuje, 14, mam też jakieś zaliczenia z WOPR'u, giełda a ja bede na jakimś ciulstwie w kościele siedział, no niech mnie huj, zróbcie tysiąc zdjęć i pare filmów żebym wiedział jak było, ide sie powiesić
-
ja prawdopodobnie bede tam jechac autem prosto na gielde, ale mam zamiar siedziec tam caly dzien wiec na pewno sie stykniemy )))
-
jak dotrzec z pkp do MDK
Zupełnie nie znam Świetochołowic. Dojade pociagiem do katowic i z tamtąd pociągiem do Świętocholowic. Jak dotrzec z pkp do MDK?
-
No i ja bede :-))) akurat w sam raz po meczyku wpadne na gielde poogladac nowinki ze swiata :-))
-
JOŁ ...
TAK NA MARGINESIE DLA ORGANIZATOROW ( WITEK P. ) PRZYDALBY SIE SKAN JAKIEJS MAPKI SWIETOCHLOWIC, BO NA CALYM NECIE CZEGOS TAKIEGO NIE USWIADCZY :-( NAJLEPIEJ Z NAJPROSTRZA TRASA DOJSCIA Z DWORCA PKP DO MDK W KTORYM MAJA SIE ODBYC OWE TARGI :-)
SORRY ZA CAPSA ALE CHCIALEM ZEBY TEN POST BYL ZAUWAZONY :-)
-
bardzo ciesze sie ze ktos w tym kraju wykazal w koncu inicjatywe, miejmy nadzieje ze w 38 milionowym kraju impreza taka rozrosnie sie z czasem do takiej jak np. w Hamm (chyba jednak mocno przesadzilem, ale moze za... 10 lat).Bede z cala pewnoscia !, moze w czyms pomoc?
pozdrawiam
Konrad Wlodarczyk
tel.602 680 181
-
urodzinki mam 3 dni po imprezce :P
przeciez gadalysmy hyhyh
Uprawnienia umieszczania postów