-
Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
jupi, ja tez bede (udalo mi sie namowic ojca)
-
Witam,
ja też się tam pojawię. Niestety przyjadę dopiero 14.12. Ale już się nie mogę doczekać.
Buuuuuzi :*
-
oczywiście że bendą bezkręgowce!! będzie także spszęt do terrari, pokarmy,preparaty i inne gadzety zwiątane z terrarystyką!!
cieszymy sie myszko że wyłoniłaś sie !!!! i sie wpisałaś!!
-
czesc
)) ciesze się ze bedą owady )) bo cos ostatnio mi się spodobaly modliszki :]
-
Elo!!!Chętnie bym przyjechał ale czy to daleko od POZNANIA??
-
alice, to ty kiedy masz urodzinki, bo zapomnialam? wyglada na to ze obie sobie w prezencie urodzinowym sprawimy po pajaczku DD
-
wypraszam sobie, alice i ja jestesmy kobjetami :>
-
ej sluchajcie, proponuje zebysmy sobie zrobili takie male przywieszki z nickami z forum, zebysmy sie porozrozniali w tlumie i wiedzieli kto jest kto, bo z wygladu czy prawdziwego imienia rozpoznawanie idzie kiepsko poza tym scielam wlosy <rotfl>
-
no dokladnie to juz 2 kobiety :P
moze wyciagne jeszcze taka jedna ze soba to beda 3, a moze jeszcze jedna da sie namowic przyjdziemy w obstawie 4 kobiety, to napewno bedziemy rozpoznawalne :P
ale jak zobaczycie czarne dredy to napewno bedzie moja znajoma wraz ze mna hyhyh
-
a co z tymi znakami szzegolnymi? Double Ty muszisz miec koniecznie jakis specjalny, albo najlepiej to stercz juz czekaj na mnie w kato bo znajad moja zdolnosc do siemianowic nie dotre nim sie 3 razy nei zgubie [hahaha] bylam tam ostatni raz 3 lata temu :P
jakis przewodnik z centrum katowic sie moze znajdzie? :>
Uprawnienia umieszczania postów