Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 137

Wątek: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów

Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów

mael Ty sobie nie poradzisz ..? a swoja droga to w jaki sposob docierasz do Katowic? moze wszyscy razem pociagiem pojedziemy. trzeb tylko zebrac jakos razem krakowskich terrarystow co Ty na to?

Do:biruit_ka

na stacji Kraków-Płaszów "hetman" jest o 10.36.
    zachęcam gdyż razem zawsze raźniej

M4e73n5tf0
    Guest

... ale Hetman to bedzie pospiech lub expres ( przy tym drugim obstaje ) a co samo w sobie zutuje na cene biletów
    ja osobiście pojade jakims osobowym do katowic ( odjezdzaja co pol godzinki a jedzie sie raptem o 15 min dluzej :-) ) i pozniej 7demka do swietochlowic :-) Jak do W.Plucika w ciemno mi sie udalo trafic to i do MDK trafie bez problemu

Co do pomyslu wspolnego wyjazdu to jaknajbardziej sie na to pisze zwlaszcza ze juz nie jade sam - bedzie ze mnie kilka osob,a jak wiadomo w groopie razniej :-) Moniko jakbys miala sie ochote dolaczyc do nas wraz z np. brygada z "huty" to jak najbardziej zapraszam ... mysle ze najwygodniej bedzie sia na maila dogadac :-) : fiersien@o2.pl

Pozdro ALL

no to who niestety spotkamy sie na miejscu dopiero. mael napisze niedlugo email.

M4e73n5tf0
    Guest

oka czekam na wiadomosc
    Pozdro

CEDOC
    Guest

Czy oprócz voraxa bedzie ktos z wrocławia??

Moja agamka chyba nigdy na oczy weterynarza niewiedziała. Więc najprawdopobniej wpadne na godzinke z agamką odwioze do domu i znów na giełde.

http://www.kzkgop.com.pl/rozklady/rozklady/ tu można sobie zobaczyć jak i czym dojechać do MDK.

nie ma sprawy birui_tka ja mam niestety tylko taki pociąg wiec ni ma wyjcia

123456
    Guest

Bardzo się cieszę że w Świętochłowicach bo jestem z Rudy Śląskiej i dobrze że w niedzielę bo w sobotę idę do pracy.
    Pozdrawiam wszystkich. ILO.

Uprawnienia umieszczania postów