Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 137

Wątek: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów

Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów

widzę że bedzie więcej sprzedających niż kupujących ale co tam i tak bedę w roli eksperta do zobaczenia
    ps. łysolku nie zapomnij mojej ksązki to złoże pare autografów
    podrawiam i do zobaczenia

ooooo beda pajaki bede i ja.... jakby sie wkoncu ukazala ta mapka dajcie znac :] zrobie sobie super prezent na 20ste urodzinki [jupi]

hmmm to może przy okazji zrobi się impreze urodzinową :-) fajnie może zdobęde jakieś fundusze z racji świąt Bożego Narodzenia i mikołajek, i zainwestuje w pajączki:-)

Paweł a kto jeszcze z forum chodzi do gastronomika??

PaWeL^
    Guest

Nokeg - odpisuje na gg :]

zapowiada się niezły tłumek.

Jak mi coś nagłego niewypadnie to pojawię sie na bank.

spoko imprezka moze byc, jak dla mnie marzenie :P 18tki nie mialam, 19tki tez to moze 20tke bede miec jakas normalna przynajmniej w gronie normalnych ludzi moznaby wypic... cole bo tak na gieldzie co innego to troche glupio [hahaha]

a jako prezent moze byc oferta kupna malego crawshayia :P nawet bez znizki hehehehe :P

nie.. nie.. nie ***** nieee <płacze> nie bede mógł być na tej giełdzie ;-((((((((
    mam wtedy wyjazd do częstochowy na jakieś ciulstwo z bierzmowania, akurat tam bede od 12-14:-(( moją jedyną nadzieją jest to że tam trafie na giełde, jak coś to dam komuś z Bytomia kase i mi coś kupi.

kurde jakby tego było mało to mi pies teraz nasrał na podłoge, jeszcze szczeniak:-)

cholera!!!!!!
    a dlaczego sie jeszcze żadna kobieta się nie wpisała??????????
    co jest grane?????
    :-)

wybaczcie, jezeli taka sugestia juz jest, ale niestety nie moge przejrzec calej tej "dyskusji", ale mozeby procz gadow i płazow, cos wiecej na gielde przywiezc?
    bezkregowce: ptaszniki, owady...... itp, jak sie kroi tak wielkie wydarzenie, to niech sie wszyscy terrarysci zjawią i w tym momencie sie ciesze ze to tak blisko
    GRATULUJE POMYSLU, POWODZENIE PRZY WYKONANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów