-
Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
widzę że bedzie więcej sprzedających niż kupujących ale co tam i tak bedę w roli eksperta do zobaczenia
ps. łysolku nie zapomnij mojej ksązki to złoże pare autografów
podrawiam i do zobaczenia
-
ooooo beda pajaki bede i ja.... jakby sie wkoncu ukazala ta mapka dajcie znac :] zrobie sobie super prezent na 20ste urodzinki [jupi]
-
hmmm to może przy okazji zrobi się impreze urodzinową :-) fajnie może zdobęde jakieś fundusze z racji świąt Bożego Narodzenia i mikołajek, i zainwestuje w pajączki:-)
Paweł a kto jeszcze z forum chodzi do gastronomika??
-
Nokeg - odpisuje na gg :]
-
zapowiada się niezły tłumek.
-
Jak mi coś nagłego niewypadnie to pojawię sie na bank.
-
spoko imprezka moze byc, jak dla mnie marzenie :P 18tki nie mialam, 19tki tez to moze 20tke bede miec jakas normalna przynajmniej w gronie normalnych ludzi moznaby wypic... cole bo tak na gieldzie co innego to troche glupio [hahaha]
a jako prezent moze byc oferta kupna malego crawshayia :P nawet bez znizki hehehehe :P
-
nie.. nie.. nie ***** nieee <płacze> nie bede mógł być na tej giełdzie ;-((((((((
mam wtedy wyjazd do częstochowy na jakieś ciulstwo z bierzmowania, akurat tam bede od 12-14:-(( moją jedyną nadzieją jest to że tam trafie na giełde, jak coś to dam komuś z Bytomia kase i mi coś kupi.
kurde jakby tego było mało to mi pies teraz nasrał na podłoge, jeszcze szczeniak:-)
-
cholera!!!!!!
a dlaczego sie jeszcze żadna kobieta się nie wpisała??????????
co jest grane?????
:-)
-
wybaczcie, jezeli taka sugestia juz jest, ale niestety nie moge przejrzec calej tej "dyskusji", ale mozeby procz gadow i płazow, cos wiecej na gielde przywiezc?
bezkregowce: ptaszniki, owady...... itp, jak sie kroi tak wielkie wydarzenie, to niech sie wszyscy terrarysci zjawią i w tym momencie sie ciesze ze to tak blisko
GRATULUJE POMYSLU, POWODZENIE PRZY WYKONANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów