-
Re: I Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów
mam nadzieje że ceny zwierząd niebędą dość wysokie
-
Będę!Napewno!Już przygotowuje kasiore!!!Może wreszcie poznam ludzi których znam tylko z forum.
-
No prosze nareszcie jakaś imprezka pod nosem :-)
Wiciu masz plusa wielkiego jak Stąd <---> Tam .
Pozdrawiam oczywiście sie pojawię!.
najlepiej by było rezczywiście pozbierać u jednej osoby liste chetnych i juz od razu przygotować przypinki podobnie jak to było zorganizowane rok czy tam półtora temu we Wrocku.
pozdrawiam z Chorzowa _krok od Świonów:-)
-
Ale kwas zrobiliście!!!!!
na cholere wam jakieś identyfikatory??? to nie(targi,zlot, ani sympozjum) tylko giełda!
to po co wam jakies identyfikatory?
Ale wydziwiacie!!!
-
po to Voraxie aby się rozpoznać !!!
no chyba że Ty wszystkich znasz więc nie zakładaj nikt Cię nie zmusza.
-
-
a moim zdaniem wystarczyło by żeby nook zaprojektował taką zawieszkę identyfikator, a każdy by już sobie sam wydrukował i wpisał Nick, co wy na to
-
... jak ktoś będzie chciał żeby inni z forum mogli go rozpoznać to co za problem napisać na karteczce swój nick i przypiąć sobie do bluzy... przecież to nie szkoła i nie każdy musi mieć taki sam indentyfikator.... w ogóle nie kazdy musi mieć...
-
Przeczytajcie co napisał pepre i serpent. To nie czat tylko forum. Na forum nie prowadzimy prywatych konwersacji.
-
A przepraszam niby jakie, jak nie prywatne????
Sorry, ale służbowo ja się tu nie wypowiadam. Chyba komuś się pojęcia pomyliły. Raczej Ci chodziło o wypowiedzi dublujące się lub nie na temat. Natomiast nadal prznajmniej jak dla mnie temat "terrarystyka" to temat prywatny:P:P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów