-
PLANOWANY ZJAZD- proszę o opinie.
Witam zamieszczam ten post aby się dowiedzieć ile będzie chętnych osób na zlot terrarystyczny. Planowana data to 01-03 maja 2004r. Lokalizacja centralna Polska nad bardzo czystym jeziorkiem (około 25km od Płocka i około 80km od Łodzi). Zakwaterowanie w domkach 4 i 3 osobowych. Koszt pobytu od 15 do 20zł osobodoba. W planach zlotu ogniska z kiełbaskami oraz z ....... no i myśle jakby było wielu chętnych to można zorganizować wyjazd do ZOO w Płocku gdzie są piękne terraria. Napiszcie co o tym sądzicie. Proszę zgłaszać własne uwagi i pomysły. W załączniku przedstawiam mapke lokalizacji ośrodka.
-
Re: PLANOWANY ZJAZD- proszę o opinie.
a tu jeszcze fotka domku na ośrodku.
-
coś takiego jak nad firlejem, ale blizej ja bede bardzo sie strarac aby pojechac!
-
Byłem tam w te wakacje i moge tylko polecić bo jest bardzo fajnie;]
Pozdrawiam.
-
jestem za ale to dopiero w maju a ja nawet niewiem co bede robił jutro
-
trudno powiedzieć co będzie w maju, jednak myśle że można na mnie liczyć bardzo spodobały mi się takie integracyjne spotkania (mimo iż kiedyś byłem raczej niechętny z powodu odleglości), naprawdę polecam wszystkim gorąco.
Dobrze że wreszcie ktoś pomyślał o tym aby zlot zoorganizować w centrum Polski.
-
Ja jestem za! Fajnie,że ktos myśli o organizacji takich imprez. Też nie wiem,co będzie w maju,ale możecie być pewni,że postaram się być! Pozdrawiam
Ven
-
Ven dla ciebie mam oferte specjalną dojedziesz z Siedlec do Kutna pociągiem a potem już ja cie osobiście dowioze na miejsce.
-
Nie no Prezes, Ty to masz zawsze zajebiste pomysły !!! To jest w weekend więc wchodzę w to ) Pojade z kobietą... licze na to ognisko :0).... Pozdrówka msik
-
ja bede na bank brakusie !!! tak zlot w centrum polski to jest to))
Uprawnienia umieszczania postów