Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 50 pączków na spotkaniu poznańskich terrarystów;)))

50 pączków na spotkaniu poznańskich terrarystów;)))

Jak w temacie: na wczorajszym spotkaniu w poznańskim Zoo dzięki nieocenionemu Sebie musielismy poradzić sobie z 50 pączkami. Oczywiście nie dalismy rady, więc niektórzy zabrali nadwyżkę do domu. Niech żałują ci, co nie przyszli!
    Następne spotkanie 8.11, także 16.00 pod brama Starego Zoo. Ja spróbuję coś powiedzieć o oznaczaniu żółwi "z klucza". Poniewaz to dla mnie nowosc wiec pewnie ogranicze sie do niektorych ladowych) Wiec zapraszam żółwiarzy) Niektórzy wzieli od pani Grazyny rysunki z oznaczeniami kości szkieletu i płytek karapaksu i plastronu, ale bez obaw, wejściówki nie będzie)) Powiem tylko, że padła propozycja zrobienia sekcji martwego żółwia, może coś z tego wyjdzie. To tak dla ciekawskich...

Pozdrawiam

Natalia

Re: 50 pączków na spotkaniu poznańskich terrarystów;)))

Witam! Niestety nie moglem przybyc ale obiecuje sobie ze na nastepnym bede!!!!! Moge sie dowiedziec o co chodzilo z tymi pajaczkami ?
    I gdzie tym razem sie wybraliscie?

Pozdrawiam, Piotr

buhehehehehehehe sorki!!! źle przeczytalem zamiast pączki ja pajączki
    no to tym co wzieli do domu czesc SMACZNEGO !!
    Pozdrawiam

Spotkanie było super!! Dokładnie, niech zalują ci co nie przyszli

Następnym razem tez cos wymyslę - juz zacznijcie się przygotowywac !!!
    Pozdrawiam . Seba.

No i nieźle wymysliłeś))) 40 rogali marcińskich!! Olek zjadł wczoraj 4 a dzis pokonał 2 na sniadanie))

A teraz informacja dla zainteresowanych: następne spotkanie 22 (? wazne, że to sobota) o 16 pod bramą Starego Zoo, tradycyjnie. Spoznialscy będa mieli prolem, bo kasa jest teraz wcześniej zamykana i samo Zoo też. Więc jeśli nie przyjdą punktualnie to będa musieli przełazić przez płot, albo dzwonić do mnie: 0608 309 918)
    I nie napalajcie sie tym razem na pączki lub rogaliki, postanowilismy zjeśc uzbierane i pozostawiaone odłogiem ciastka)

Pozdrawiam, Natalia

Uprawnienia umieszczania postów