-
-
Re: Spotkanie w Warszawie
Mozemy sie postarac, zebyscie byli na dwoch koncach grupy i nie mogli smarowac.
A tak wogole to bez przesady, moze uda wam sie wyjasnic swoje pretensje latwiej niz na forum i nie boczyc. Nie badzmy dziecmi, zabieram zabawki i ide do drugiej piaskownicy
-
Chetnie bym sie przeszedł ale nikogo nie znam , a do hodowli sie dpiero zabieram (chociaż zbierałem materiały na temat interesujących mnie gatunków od ponad roku) i w przyszłym tygodniu jade po pierwszego ptasznika
-
Nie przejmuj sie, wlasnie po to ma byc to spotkanie, zeby sie poznac, jak bedzie fajnie to za miesiac powtorzymy. Za pierwszym razem tez nikogo nie znalem, a teraz to pewnie bede znal tylko Mysze.
Ale jak si enie spotkamy to sie nie poznamy
Do zobaczenia jutro
-
troche spoznione ale....... o ile pamietam to od poczatku tym mi (jak to ladnie na ogole okresliles......) pozatym jak nie masz ochoty sie ze mna spotykac to nikt cie nie zmusza, ale nie musisz od razu na forum swoich banialuczek wypisywac. Tak na marginesie dziekuje tym co byli bylo fajnie ale liczylem ze w Warszawie jest wiecej terrarystow nie tylko z nazwy czy handlu ale tez z zamilowania. No coz widze ze jednak Krakow w tym wzgledzie nadal przerasta stolice. No coz moze to sie kiedys zmieni
-
-
Bardzo żałuję że jakoś dopiero teraz tu zajrzałem bo na pewno bym się pojawił. Mam nadzieję że kolejnie będzie niedługo.
-
Madka,
dopiero wczoraj wrocilam po 6 tygodniowym urlopie (szczesciara ze mnie!). Pomimo wszystko cieszę się, że takie próby rozruszania mieszkańców stolicy są podejmowane, choć jak widać to ciężka "orka na ugorze".
Pozdrawiam
EwaK
-
Witaj Ewuś! wreszcie a jak legusie to przeżyły?i kiedy to spotkanko PSt co mialo byc ok listpopada
Uprawnienia umieszczania postów