-
Spotkanie w Warszawie
Dobry wszystkim,
w ta niedziele (26 pazdziernika) bedzie spotkanie terrarystow z Warszawy, okolic i gosci z Krakowa .
Spotykamy sie o 12.00 pod rotunda, chetnych i zainteresowanych zapraszam.
-
Re: Spotkanie w Warszawie
przepraszam, a kto bedzie? w sumie przeszedlbym sie, tylko nie wiem, jak was rozpoznac, jesli nikogo nie ebde znal
-
no wuasnie, ja tez bym sie chetnie wybral ale rotunda to miejsce gdzie umawia sie na spotkania pol warszawy i nawet w niedziele o tej porze moze tam byc mnustwo ludzi.
-
hmmm.... ja tam będę na 100%, ale raczej mnie nie kojarzycie, będzie jeszcze Joshi z mężem, madka, Atrax z Semiko i nie pamiętam kto jeszcze.
-
Czy bedzie ktos z PST lub ludzi którzy byli w Firleju? Poza Mysza nie znam nikogo.....a moze bym sie skusiła...
-
Spokojnie, ja tez jak szedlem pierwszy raz to nieznalem nikogo, po za zdjeciem Myszy, ktora zlosliwie na spotkanie rozpuscila wlosy. Umowieni bylismy pod palacem kultury w trakcie jak w srodku byla wystawa zoologiczna i targi ksiazki, a przed wejsciem odbywaly sie pokazy tresury zwierzat i byly cale tlumy ludzi. Pokrazylem i zapytalem najsympatyczniejsza pare ktora tam siedziala, to byli wlasnie terrarysci
Teraz moja znajomosc tez nie jest duzo wieksza, ale od czegos trzeba zaczac.
Mozemy uscislic, pod rotunda miedzy rotunda, a kioskiem ruchu, tam juz naprawde jest malo miejsca do zadawania pytan.
Ci co beda sie nerwowo rozgladac to my. Ja bede w granatowej kurtce przeciwdeszczowej (chyba zeby zrobilo sie +15C) i z malym czerwonym plecakiem z czarna klapa. ~ 188cm
-
Więc tak, ja próbuję namówić Boadeona i może Paweł Cieślak da się skusić, ale jeszcze nie dzwoniłam do niego. A poza tym to właśnie o to chodzi, żęby się poznać.
-
-
?????????????? nie rozumiem, ale nie muszę..... ale rezygnować z czegokolwiek z powodu jednej osoby???
Można spytać ile masz lat??
-
moja obecnosc byla by tylko prowokacją. Nie mam chęci sie spotykac z kims, kto mi wciąż i w kółko dupe smaruje.
Uprawnienia umieszczania postów