Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Po pierwszym spotkaniu terrarystów w Poznaniu

Mieszany widok

Po pierwszym spotkaniu terrarystów w Poznaniu

No więc jestesmy już po pierwszym spotkaniu terrarystów poznańskich w Starym Zoo. Nie wiem, jak tam inni, ale mi sie podobało i myslę, że coś z tego może sie fajnego rozwinąć, jeśli tylko będziemy mieli chęci)
    NASTĘPNE SPOTKANIE odbędzie się 25.10 o 16.00, zbiórka pod bramą Starego Zoo. Będziemy mówić o karmieniu gadów w ogóle i w szczególe, więc jeśli ktoś ma czas, ochotę i jakieś wazne pytania lub wątpliwości to zapraszamy!!!!

Pozdrawiam, Natalia

PS Mam nadzieję, że rozmowy nie zdominują dyskusje o ogłuszaniu myszy, szczurów, tudzież chomików) No i chyba tym razem nasza kolej, by zadbać o jakieś przekąski (dla ludzi oczywiście)))

Trunks
    Guest

Re: Po pierwszym spotkaniu terrarystów w Poznaniu

łeeeee...myślałem że to będzie w ten weakend...ostatnio żądko siadam do kompa, na następnym sie pojawie a tak poza tym to kto był? i o czym gadaliście?

No więc było jakieś 14 osób a gadaliśmy o wszystkim, co nam ślina na język przyniosła, wiadomo- pierwsze spotkanie, więc wszyscy chwalili się swoimi zwierzakami, rozmawialiśmy o rejestracji, o zachowaniach naszych gadzin, plazów, co tam kto ma) Od przyszłego tygodnia będziemy robić spotkania tematyczne. Po jakims czasie, jeśli będziemy wykazywac ochotę do dalszej współpracy, to pomyslimy o "zalegalizowaniu" się. Ale na razie musimy po prostu trochę się ze sobą pospotykać i zobaczyć, czy to nie słomiany zapał. Niemniej było fajnie, więc wpadnij w przyszłą sobotę))

Pozdrawiam
    Natalia

Hej! Mam, pytanie, czy nastepne spotkanie w sobote bedzie tylko o karmieniu gadó ? Nie było mnie na pierwszym ale na to chyba wpadnę, mimo, iż nie mam żadnego gada

Pozdrawiam, Piotr

Jak znam zycie, to na karmieniu się nie skończy, ale postanowiliśmy, że to będzie główny temat spotkania. Przypomnę tylko, ze lepiej sie nie spoźnić bo punkt szesnasta odchodzimy od bramy Zoo i potem trzeba by samemu krążyc wg wskazówek pani kasjerki. Do zobaczenia!

Natalia

PS Oczywiście nieposiadający gadów są równie milewidziani)

Trunks
    Guest

łe no ja będe na 100% a po 16.00 gdzie idziemy, jaki kierunek?

Ostatnio było w bibliotece w zoo wiec pewnie teraz tez) Wspomne jeszcze, ze ostatnio zostalismy poczestowani ciasteczkami i herbatką, więc fajnie gdybyśmy teraz my o to zadbali)

Natalia

Chętnie bym przyjechał bo mam niedaleko do Poznania ale kurcze praca praca i jeszcze raz praca

Kiedyś może się wyrwiesz) Następne spotkanie będzie za tydzień, 22.11. o 16 pod brmą zoo)

Natalia

Uprawnienia umieszczania postów