-
I po wystawie
Witam.
Na początku chciałem podziękować wszystkim uczestnikom którzy nie zważając na odległość czy inne niedogodności przyjechali na wystawę. Myślę, że jak na pierwszy raz było całkiem nieźle tylko frekwencja nie dopisała ( cały dzień ulewny deszcz, nawet znajomi którzy mieli przyjechać też nie przyjechali). W najbliższych dniach wraz z Szymonem postaramy się opracować stronę z wystawy z bardzo dużą ilością zdjęć i z migawkami z aktualności TVP3 która nas zaszczyciła swoją wizytą. Postaram się również o skany z lokalnej prasy.
Mam nadzieję, że następne będą o wiele większe ( chodzi oczywiście o wystawców, zwierzęta no i oczywiście zwiedzających. Szczególne podziękowania kieruję również przychodni weterynaryjnej " Silesia-Vet " , która przez cały czas sprawowała opiekę nad naszymi milusińskimi.
Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich.
Pozdrawiam.
Damian.
-
Re: I po wystawie
następnym razem też coś wystawie, dzisiaj miałem czas tylko do 13 niestety, mam nadzieje że za rok będzie następna wystawa, do tego czasu już urosną mi ptaszniki może wyklują sie straszyki z jajek które dzisiaj kupiłem(tylko dwa bo akurat miałem drobne):-) było naprawde fajnie, atmosfera super, każdy mógł wziąć sobie węża na ręke co nie zawsze można, można było z bliska zobaczyć i dotknąć niektóre zwirzeta co na innych wystawach jest niemożliwe, wydaje mi sie że mimo małej ferekfencji wystawa była bardzo udana
mam nadzieje że zdjęcia robione przemnie jakoś sie przydadzą
-
Jeżeli mogę je wykorzystać i uzyskam zgodę autora to nie widzę problemu aby były dołączone do jednej wielkiej całości.
Pozdrowienia.
Damian.
-
po to były robione żeby ktoś je jakoś wykorzystał i ktos je zobaczył:-) ale miło by było żeby było napisane że część zdjęć jest odemnie:-) będe miał sie czym chwalić, jeśli bedzie potrzeba to moge nagrać płytke ze zdjęciami i podżucić Panu do sklepu
-
Oczywiście nie widzę innej możliwości jak podanie autora zdjęć, lokalizacji itd. Przecież w Polskim prawie istnieje coś takiego jak prawa autorskie.
Jeżeli chodzi o płytkę to bardzo bym prosił.
Damian.
-
jeśli jutro po południu ją nagram to albo jutro albo po jutrze ją dostarcze:-)
-
Wystawa git. Tak jak juz pisalem frekfencja do du.....ale spoko[...]DAMY RADE !!![...] do nastepnej wystawy na ktorej oczywiscie bede
-
niestety teraz nie posiadam wolnych płytek, ale postaram sie jutro załatwić, i nagrać, jak co to często jest dostepny na gg numer mam w prifilu
-
-
Ja równeż chciałbym podziękować Damianowi za zorganizowanie tak 'fajnej' i pożytecznej wystawy chociaż myślę, że następna będzie jeszcze lepsza i pojawią się jacyś legwaniaże bo na tych najbardziej sie zawiodłem ;] a pozatym ogółem byłą miła atmosfera choć moja agamka długo miała ciemno zielony kolor ;> Mam nadzieje że w 2004r. też sostanie zorganizowana taka wysatwa, a do tego roku już niedaleko...
Uprawnienia umieszczania postów