Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 64

Wątek: fotki z wystawy w Bytomiu

K@MciO
    Guest

Re: fotki z wystawy w Bytomiu

Ale kiepsko wyszedlem na zdjeciu :P Troszku by mi sie przydal "pajaczek" zeby wyprostowac plecki))))))) Czekam z niecierpliwoscia na kolejne fotki. Jakosc zdjec jest perfekcyjna.

P.S Szymon czekam na mejla i wyleg krocionogow

jesteście paskudniki, dlaczego tu nie ma DYREKTORA ZENONA?!?!?! to było jedyne zwierzę, które było 'outdoor' ) (tzn łaził po stołach i pilnował porządku w terrariach)

qpa111
    Guest

Double - nie ma tez mojego pajaka Romana!!! to nie do pomyslenia ) powiedz mi czy jak z Michalem pojechalismy to cos jeszcze dojechalo??? bo wydaje mi sie ze tego tygrysiego duzego nei widzialem.

ogolnie wystawa psox, pogoda jak okreslil Damian barowa, zwierzat dosc duzo, wystawcow tez.
    Jako organizator chcialbym wszystkich zaprosic na IV OZHPiS (bo macie wiele slicznych zwierzatek) wiecej szczegolow bedzie mozna znalezc na mojej www przed wakacjami.

nokeg-jak masz jego fotke to zapodaj, bo z checia zobacze

sorki jakoś mi Dyrektor zniknoł:-) za szybki był żeby go ująć:-)

qpa111-fotke czego, tygrysiego?? gdzieś tutaj jest, chyba 2-3 jego fotki są, jeśli chodzi o jakieś inne to napisz może mam takie jakie chcesz, Twój Roman jest na fotce #11

cze Szymon! Moj nick to wienio

K@MciO
    Guest

YOOHOO !!! Widze ze mamy wszystkich wystawcow !!! Bardzo dobrze moze nastepna wystawa??? Niedlugo bede w Bytomiu mysle ze 15 na otwarciu sklepu pana Witka, bo ten pajaczek zrobil na mnie OGROMNE wrazenie Jeśli uzywacie gadaczy to zapodajcie numerki chyba ze sa w spisie to sobie zobacze. narki

a gdzie ten nowy sklep jest/będzie??

Dodi
    Guest

Otwieramy 15 pazdziernika w Zabrzu w centrum handlowym Platan . sklep bedzie sie nazywał ANIMALS. Ścisłe centrum miasta obok zatrzymuja sie tranwaje i autobusy na dworzec PKP 200 moze 300 metrów .

O to super !
    Jeszcze przed wczoraj mowilem mojej dziewczynie , ze fajnie by bylo jakby tam otwozyli jakis pozadny zoologiczny

qpa111
    Guest

nokeg - dzieki za info ze to fotka 11 bo sie doszukac nie moglem ) alez on fotogeniczny

Double - mam Cie na zdjeciu na ktorym jestem ja, Lukasz, Mimi i Rogacz, Zenon tez sie zalapal (widac karteczke ). jak chcesz to Ci przesle na maila.

Uprawnienia umieszczania postów