-
-
Re: fotki z wystawy w Bytomiu
jesteście paskudniki, dlaczego tu nie ma DYREKTORA ZENONA?!?!?! to było jedyne zwierzę, które było 'outdoor' ) (tzn łaził po stołach i pilnował porządku w terrariach)
-
Double - nie ma tez mojego pajaka Romana!!! to nie do pomyslenia ) powiedz mi czy jak z Michalem pojechalismy to cos jeszcze dojechalo??? bo wydaje mi sie ze tego tygrysiego duzego nei widzialem.
ogolnie wystawa psox, pogoda jak okreslil Damian barowa, zwierzat dosc duzo, wystawcow tez.
Jako organizator chcialbym wszystkich zaprosic na IV OZHPiS (bo macie wiele slicznych zwierzatek) wiecej szczegolow bedzie mozna znalezc na mojej www przed wakacjami.
nokeg-jak masz jego fotke to zapodaj, bo z checia zobacze
-
sorki jakoś mi Dyrektor zniknoł:-) za szybki był żeby go ująć:-)
qpa111-fotke czego, tygrysiego?? gdzieś tutaj jest, chyba 2-3 jego fotki są, jeśli chodzi o jakieś inne to napisz może mam takie jakie chcesz, Twój Roman jest na fotce #11
-
cze Szymon! Moj nick to wienio
-
-
a gdzie ten nowy sklep jest/będzie??
-
Otwieramy 15 pazdziernika w Zabrzu w centrum handlowym Platan . sklep bedzie sie nazywał ANIMALS. Ścisłe centrum miasta obok zatrzymuja sie tranwaje i autobusy na dworzec PKP 200 moze 300 metrów .
-
O to super !
Jeszcze przed wczoraj mowilem mojej dziewczynie , ze fajnie by bylo jakby tam otwozyli jakis pozadny zoologiczny
-
Uprawnienia umieszczania postów