Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: SUPLEMENTY PROSZE PROSZE

zychu
    Guest

SUPLEMENTY PROSZE PROSZE

zamienie kreatyne OLIMP i HMB + L-carnitine 1000 lub sprzedam zamiana na jakiegos zwierzaka np na zborzówke węża młodego lub inne gady i pajączki .A teraz chciałem zaznaczyś że HMB nie wiem ile jes dokładnie i kreatyny i Lcarnityn tez nie wiem bo brałem i skończyłem z tym ćwiczyłem i brałem może z trzy dni więc dużo nie zjadłem a dużo zostałoc wiem że kreatynki jest około 176tab hmb kolo100 i karnitynu koło 40 nie wiem dokładnie zainteresowanych prosze o kontakt : zychu22@wp.pl lub tutaj naprawde musze sie tego pozbyć bo mi stara to znalazła i powiedziała ze jak nie sprzedam to wyrzuci wiec prosze was
    pozdro oge tez sprzedaz za nie duzo

orbais
    Guest

Re: SUPLEMENTY PROSZE PROSZE

Ile chcesz za wszystko? moje gg to 1823439, jestem do 14.00 i jestem niewidoczny.

zychu
    Guest

ja pisze ze szkoły znaczy z netu w szkole i gg jest zablokowane jedynie mail jak chcesz kupić a ile proponujesz napisz tu albo maila

orbais
    Guest

Chciałbym kupić a jesli chodzi o cene to ty sprzedajesz wiec wiesz ile chciałbys wziąść za to wszystko.

zychu
    Guest

ja 130 i ja płace za przesyłke??? jak ci nie odpowiada to napoisz ile??

orbais
    Guest

podaj mi swój numer telefonu to sie dogadamy

zychu
    Guest

tzn nie mam telefonu na dzień dzisiejszy jedynie domowy (062)7847117 najlepiej daj swój i ja zadzwonie do Ciebie ? może być ?

Uprawnienia umieszczania postów