-
SUPLEMENTY PROSZE PROSZE
zamienie kreatyne OLIMP i HMB + L-carnitine 1000 lub sprzedam zamiana na jakiegos zwierzaka np na zborzówke węża młodego lub inne gady i pajączki .A teraz chciałem zaznaczyś że HMB nie wiem ile jes dokładnie i kreatyny i Lcarnityn tez nie wiem bo brałem i skończyłem z tym ćwiczyłem i brałem może z trzy dni więc dużo nie zjadłem a dużo zostałoc wiem że kreatynki jest około 176tab hmb kolo100 i karnitynu koło 40 nie wiem dokładnie zainteresowanych prosze o kontakt : zychu22@wp.pl lub tutaj naprawde musze sie tego pozbyć bo mi stara to znalazła i powiedziała ze jak nie sprzedam to wyrzuci wiec prosze was
pozdro oge tez sprzedaz za nie duzo
-
Re: SUPLEMENTY PROSZE PROSZE
Ile chcesz za wszystko? moje gg to 1823439, jestem do 14.00 i jestem niewidoczny.
-
ja pisze ze szkoły znaczy z netu w szkole i gg jest zablokowane jedynie mail jak chcesz kupić a ile proponujesz napisz tu albo maila
-
Chciałbym kupić a jesli chodzi o cene to ty sprzedajesz wiec wiesz ile chciałbys wziąść za to wszystko.
-
ja 130 i ja płace za przesyłke??? jak ci nie odpowiada to napoisz ile??
-
podaj mi swój numer telefonu to sie dogadamy
-
tzn nie mam telefonu na dzień dzisiejszy jedynie domowy (062)7847117 najlepiej daj swój i ja zadzwonie do Ciebie ? może być ?
Uprawnienia umieszczania postów