Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Do wystawy już blisko - Bytom 05.10.03

Do wystawy już blisko - Bytom 05.10.03

Witam.

Wiem, że macie dużo pytań i wątpliwości. Niedawno wyleciało mi część adresów z Outlooka i mogę do kogoś nie dotrzeć. Na stronie www.wystawa.bytom.prv.pl jest założona książka gości w której śmiało można pytać o wszelkie szczególy, wyrazić swoje zdanie czy wątpliwości. W sumie może ona sprawiać funkcję takiego małego forum gdzie każdy się może wypowiedzieć. Przy okazji nie będziemy zaśmiecać tutejszego a będzie to zebrane w jedną całość i na temat ( przez przypadek odkryłem, że na temat wystawy ostatnio jest dużo szumu a ja nic o tym nie wiem). Do wiadomości moderatorów podaję, że nie ma to stanowić jakiejkolwiek konkurencji, jedynie ułatwić nam komunikację. Po 05.10.2003r. czyli po wystawie w zasadzie wszystko będzie skończone a pozostaną jedynie wspomnienia no i sterta zdjęć do oglądnięcia. Poza tym raz sprecyzowanego pytania czy odpowiedzi nie trzeba będzie powtarzać.
    Jak już wiadomo wystawa odbędzie się na 100%. Po ostatniej wymianie zdań z Miejskim Inspektoratem Weterynarii doszliśmy do porozumienia. Na szczęście mam zaprzyjaźnioną Klinikę Weterynarii a bez ich obecności nic z tego by nie wyszło.
    Jak będzie z Citesem odpowiem w poniedziałek wieczorem bo wciąż w Bytomiu nic na ten temat nie wiadomo.
    Pytanie do Jamesa - o co chodzi z tymi adresami przy otwieraniu strony???
    Strona na tym serwie chodzi już długo i nikt nie ma żadnych problemów.
    Żeby było pewniej dam jeszcze bezpośredni adres http://free.of.pl/zoosklep/z/index.htm lub przez adres sklepu http://sklepzoo.w.interia.pl Niekiedy serwery lubią sobie paść ale zawsze jakoś można się dostać jak nie z jednego to z drugiego.
    Wracając do wystawy - afisze już częściowo są rozlepione po mieście. Resztę będę załatwiał w poniedziałek. Jeżeli ktoś ma możliwość wywieszenia afiszy niech da znać wyślę mu je natychmiast.

Tak jak mówiłem z pytaniami i odpowiedziami zapraszam do książki i czekam jeszcze na chętnych wystawców - szkoda, że odpadł AGAM, no cóż, nie zawsze można robić to co się chce.

Re: Do wystawy już blisko - Bytom 05.10.03

Tylko na moim głupim kompie nie działą ten link wysakują mi setki następnych adresó i musze zresetowąć kompa ;( ale już wszystko sprawdziłęm u kolegi

Aha jeszcze jedno prawdo podobnie nie pojawie się zaraz o 10 tylko tak o 12

aha własnie ja mam też takie pytanko, bo ja bede tylko do ok13 bo puźneij mam kuras na ratownika aż do 18, i pytanko jest takie: czy wszyscy, albo chociaż znaczna większość wystawcó będzie już od 10 czy będą stopniowo dochodzić?? bo niewiem czy dużo strace, np przyjde na 10 a tam dopiero zkłada i jest trzech wystawcówa do 18 będzie pełna sala, czy o tej 10 będą jush wszyscy(lub większa część). Chce wiedzić tylko czy dużo strace jeśli nie będzie mnie później

Dodi
    Guest

Hurtownia Animals prosi o plakat lub plakaty istnieje wtedy szansa ze dotra przedstawiciele branzy zoologicznej wszerszym skladzie.

Dodi
    Guest

Pozatym mozemy wystawic troche zwierzat na eksozycji oraz kilkanascie gatunkow na sprzedaz jezeli jast takie zapotrzebowanie.

Oki w takim razie jutro sie skontaktuje, a znamy sie nie od dzis.

Na afisze juz chyba troche za pozno, poza tym uwazam to za wystawe a nie za gielde - oczywiscie sprzedaz jest jak najbardziej mile widziana z tym ze dla odbiorcow indywidualnych.

Wiekszosc bedzie od poczatku, z tego co wiem tylko James bedzie pozniej

to fajnie przynajmniej nie strace zadużo, niestety właśnie w tym czasie mam kurs, ale bede wcześniej:-)

Uprawnienia umieszczania postów