-
Re: bytom
ja materialista:-)? tak tylko sie spytałem:-) jak fajnie że to w moim mieście, przejde sie na pichote, a innych terrarystów z forum moge oprowadzić po miście i pokazać pare ciekawych sklepów zoologicznych:-)
-
hihih watpie zebysmy chocby buzi za to dostali, ale dla mnie liczy sie zabawa no i to ze spotkam troche ludzi z forum i ze to bedzie moja pierwsza taka wystawa ) troszku zawalilam, bo nie przywioze lampartow i anoliskow (tych ostatnich po prostu boje sie przywozic, one sa strasznie delikatne i bardzo sie boja), ale za to przyciagne Zenona, karliki i jakies straszyki
-
a będzie jakieś stoisko gdzie będzie można cos kupić?? np terraria albo jakieś zwierzaki?? a ktoś kto będzie wystawiał zwierzaki będzie sprzedawał??
-
bedzie stoisko, gdzie bedzie mozna kupic sprzet do terrariow (lampy, sciolki, faunaboxy etc) oraz owady karmowe. nic niewiadomo czy ktos bedzie sprzedawal swoje zwierzaki, moze to bedzie cos wstylu: 'masz swietna modliszki, ile za nie chcesz' )
-
jeżeli chodzi o terraria to ja mam zamiar sprzedaćdam jedno
-
a jakich wymiarów?? i ile byś chciał za nie, i daj cene na niego to bede wiedział jak coś że to Ty:-) aha te terrarium ma otwieranie z boku czy z góry?? jak coś to napisz na gg, w profilu mam numer
-
Uprawnienia umieszczania postów