-
bytom
I jak z tą wystawą?? Będzie już na 100%?? O której godzinie się zaczyna?? Mam nadzieje że dam rady przyjechać razem z kolegą wystawimy swoje zwierzaki.
-
Re: bytom
Ja będe na 99% zawsze jest cień wątpliwości a pozatym ilnk do strony nie dizła pisze strona o podanym adresie nie istnieje. Będę z moją agamką ale w małym faunboxie i mam nadzieje ze nikt mi kazań nie będzie prawił
-
Tak apropos dostałęm się na stronke ale zanim się zaladingowała to wyskoczyło 100000...innych adresów ;( co to za głupi kawał? niewiem kiedy wysatwa dokładnie jest gdzie (nie pamiętam) jedne co wiem to to, że jest w bytomiu chyba 5 października, a gdozina nie została ustalona? A może ktoś z uczestniczących ma do skalenia oprawki do świetlówki 45cm, 28mm średnica, 15w??? Jestem zywo zainteresowany.
-
czesc
z tego co wiem to wystawa ma sie odbyc w Młodzieżowym Domu Kultury Pan Damian ma wyslac wszystkim maile pod koniec tygodnia (tak przynajmniej mi napisal) )
-
O ile mi widaomo to tylko na moim kompie nie działą ta stronka bylem na kafeji i działał link ;( sorx za tą panike ja powinienem się pojawić cos po 11-12
-
Co to za wystawa może ja też coś wystawie np. czyste formy Constrictorów!
Jaki termin i warunki proszę organizatora o info. plucik@poczta.fm
-
A może wstęp wolny dla ludzi z terrarium.com.pl/forum/ :-).
-
na 100%bede, można wziąć Smithasy po 3 wylince??:-) wiem że małe ale fajne, zastanowie sie i może wezme gekona:-) jest za to jakaś kasa czy każdy robi ze swojej woli?? a może chociaż jakies upominki typu koszulka ablo faunabox:-) dla wystawców ale poczka świerszczy
-
czesc
Nokeg "nie bądz takim materialistą.... trzeba sie wyluzowac" )))))
-
Ja niestety nie dam rady przyjechac :-( Nie mam dojazdu i sprawy szkolne :-(
Uprawnienia umieszczania postów