-
targi też 12-14 września?
w jednym z postow przeczytalem, ze w dniach 12-14 wrzesnia rowniez w hali ludowej we wroclawiu obbeda sie targi zoologiczne. czy to prawda? i jeszcze jedno pytanie: ile kosztowaly Brachypelma smithi, takie L6-L7 na obecnych targach?
pozdrawiam.
slavo
-
Re: targi też 12-14 września?
slavo napisał(a):
> w jednym z postow przeczytalem, ze w dniach 12-14 wrzesnia
> rowniez w hali ludowej we wroclawiu obbeda sie targi
> zoologiczne. czy to prawda?
Tak to prawda i będzie spotkanie zoorganizowane przez polskie stowarzyszenie terrarystyczne, nie słyszałem żeby za tydzień jacyś hodowcy się wystawiali....
-
Ale może będzie ktoś, kto się nie wystawia a ma na sprzedaż, oczywiście po uprzednim umówieniu się, np. ja :P.
-
W zapowiedziach jest wystawa terrarystyczna, ale nie wiem kto to robi. Zobaczymy. Na pewno warto przyjść choćby po to aby wysłuchać dr Śmiełowskiego.
-
Witam.
Własnie wrocilem z targow w Hali Ludowej. Jesli chodzi o terrarystykę to jest jedno (nawet duze) stoisko z gadami(węże,gekony i żółwie) , pająkami i skorpionami.
Na stoisku tym mozna tez kupic literature terrarystyczną , torf, piasek, sztuczne rośliny, terraria. Istnieje tez stoisko z akwariami i terrariami na sprzedaz. Resztę targów zajmują konie,koty,psy,ptaki,ryby,rosliny,dekoracje i akcesoria dla zwierząt.
Pozdrowienia.
Uprawnienia umieszczania postów