Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Krótka recenzja z targów Wrocław

Krótka recenzja z targów Wrocław

Pisze w imieniu Iguany-Alicji gdyz proslia mnie o napisanie o tym. Niestety nie moglem sie przekonac na wlasnej skorze o tym, a moze i dobrze.
    Nic na targach ciekawego nie ma! Nic zwiazane z terrarystyka, zadnych gadzin, owadow itp. Tylko jeden koles byl z pajakami Cena bilety za wstep 10zł. ulg i 15zł. norma. Za taka cene spodziewalismy sie czegos wiecej!

Re: Krótka recenzja z targów Wrocław

Zgadzam się, dopiero wróciłem z Wrocka co prawda to prawda jedynie pająki były fajne, szkoda że żadnych karaczanów nie było. A to co było do sprzedania niestety było drogie ...

Wiesław Pyć
    Guest

Na targach najwiecej było...ptaków. Duzo bylo tez krolikow, psow i kotów. Moim zdaniem najciekawszym stoiskiem było to z pająkami oraz gadami(węże i scynki).
    Ceny gadów i płazów nie były wysokie. Za tydzień na drugich targach bedzie chyba ciekawiej.
    Pozdrawiam.

susi21
    Guest

moim zdaniem te targi to tragedia co prawda kupilam kanarka ale z terearystyka to niewiele ony mialy wspolnego spodziewalam sie czegos wiecej atu syf i nic pozatym zwlaszcza fretki mialy wrecz katastrofalne warunki spaly na miesie i kupach cos okropnego mam nadzieje ze za tydzien bedzie lepiej
    pozdrawiam

ja sie ciesze że tam byłem- zobaczyłem łapciate gołębie, wielkie jak kóry, i takie tam rózne blebleble.
    całe targi (pod względem terrarystycznym) uratował Vorax z kumplami. pozatym fajne kamienie
    i piękne kobiety.
    pozdrawiam.

a stałem na pierwszym piętrze!!!

Uprawnienia umieszczania postów