-
TARGI WE WROCŁAWIU
Chciałbym zaprosić wszystkich zainteresowanych na spotkanie hodowców i miłośników terrarystyki organizowane przy okazji targów zoologicznych we Wrocławiu w dniach 5-7.09.2003.
Spotkanie będzie poświęcone przede wszystkim sprawom rejestracyjnym (CITES). Będzie można uzyskać wnioski, dowiedzieć się o szczegółach. Będzie też możliwość swobodnej dyskusji, wymiany doświadczeń.... Jeśli ktoś zechce pokazać się z pupilem...organizatorzy nie stawiają przeszkód.
Bliższe informacje http://www.markoz.pl/src/wp/zoo.html#
Termin spotkania SOBOTA 06.09.2003 GODZINA 12:00
PRZEWIDYWANE JEST WIECZORNE SPOTKANIE INTEGRACYJNE NA WROCŁAWSKIM RYNKU
-
Re: TARGI WE WROCŁAWIU
buuuuuuuu.... od 1 do 10 września jestem w zakopanem
szkoda ze akurat 6
miłej zabawy
-
a gdzie odbedzie sie to? (w jednym poscie pisal ktos ze w hali ludowej?)
-
-
Na hali? :P a przypadkiem nie w środku?
Pozdrawiam
Leny
-
Będę tam na 100%. Ale mam pytanie w jednej sprawie. W tamtym roku na stronie byla lista osob ktorena targi przyjadą, przed wejscie na hale było stoisko gdzie rozdawali identyfikatory, ten kto mial identyfikator wchodzil za darmo. Jak bedzie w tym roku??
-
Czy to będzie zlot PST??? Czy obok CITESu będą omawiane inne sprawy jacyś goście???
-
Wlasnie- a co ze spotkaniem 12-14 wrzesnia (inter-zoo botanica)? Widzialem tylko plakaty informujace o tych targach-nic o 6 wrzesnia nie bylo.
-
Z tego co wiem PST ma brać udział w Targach 12-13-14 września, a spotkanie członków i sympatyków PST ma się odbyć 13 września w Hali Ludowej. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
-
ja jak byłem we wrocku to widziałem na bilbordach :
,, zoo botanica 5-7 września "
p.s
nic z tego już nie wiem ?????
oco tu chodzi??????
Uprawnienia umieszczania postów