-
Zlot w Zielonej Górze
Zlot w Zielonej Górze !! planujemy zlot terrarystów w zielonej górze jeśli są chętni z okolic i nie tylko prosze o napisanie termin nie jest jeszcze ustalony
-
Re: Zlot w Zielonej Górze
jestem z Zielonej Góy i jestem za tym aby zorgonizować u nas zlot. Z masz pomysł na termin i miejsce spotkania ??
-
Siema termin i miejsce są już ustalone jutro w palmiarni o 15 jeśli chcesz zobaczyć jak szły nam rozmowy i dokładnie jak będzie to wejdź na link
http://www.terrarystyka.com.pl/forum...pic.php?t=4144
-
dobre, że wiedziałem o terminie i miejscu - gdyby mnie ktoś poinformował to napewno bym przyjechał do tej palmiarni - to dobra miejscówka jest. No niestety nie zostałem poinformowany i żałuję tego jak diabli - jeszcze nie byłem na żadnym zlocie terrarystycznym - jak co- jagby się coś zapowiadało to i mi dajcie znać, z tym, że ja na terrarystyce nie przebywam tylko tutaj.
jeszcze raz - dajcie znać jeśli coś będzie !!!
Pozdrówki - ELO !!!
-
McLuka - spotkania zielonogorskich terrarystow sa planowane w miare regularnie - w co trzeci weekend w palmiarni.
Beda (o ile wypala) to spotkania organizowane przeze mnie i Kobera dlatego info umieszczone jest na forum Terrarystyki, ale mam nadzieje, ze skoro u nas nie bywasz ktos Ci przekaze i oczywiscie zapraszam na spotkanie - bedzie 20 wrzesnia.
-
To spotkanie 20-tego jest cały czas aktualne? Chętnie bym wpadła. Kto ma zamiar być?
Uprawnienia umieszczania postów