-
Re: DO FIRLEJA - RAZEM ?
jasne, że chcę
-
nie pocieszaj mnie, kurczę ludzie jedźmy razem!
-
ja mam 14 lat Qrde i mnie mama może nie puścić a kiedy odjeżdżacie z kraka??
-
i co na tym zlocie będzie?? Ile się płaci??
-
W dniach 06-08 czerwca 2003 odbył się otwarty zlot Polskiego Stowarzyszenia Terrarystycznego nad jeziorem Firlej koło Lublina (szczegóły: www.terrarium.org.pl i www.terrarium.com.pl ) . W związku z niezwykle udaną czerwcową imprezą i wielkim zainteresowaniem terrarystów postanowiliśmy zorganizować jeszcze jeden zlot pod koniec wakacji. Odbędzie się on w dniach 22-24 sierpnia.
Ośrodek, warunki zakwaterowania i ceny takie same jak w czerwcu. Dla przypomnienia: miejsce w domkach 3 i 6-cio osobowych z umywalką, ciepłą wodą i lodówką kosztuje 17 PLN od osoby za dobę. Rozbicie namiotu, w zależności od jego wielkości, to koszt od 6 do 10 PLN za dobę. Dodatkowy koszt (dla chętnych) to drobna składka na kiełbaski i drewno na ogniska. Jej wysokość ustalimy już na miejscu, bo będzie ona uzależniona od liczby uczestników.
Dojazd nad jezioro trasą numer 19 (Lublin-Białystok). W miejscowości Firlej (pomiędzy Kockiem a Lubartowem) należy skręcić w kierunku miejscowości Przypisówka. Dalsza droga będzie oznakowana strzałkami. Osoby niezmotoryzowane mogą przyjechać np. pociągiem do Lublina, skąd oferujemy pomoc w dotarciu na miejsce.
Zapraszamy serdecznie wszystkich zainteresowanych terrarystyką i pragnących spędzić miłe chwile w gronie osób podzielających ich pasję
W związku z czasową nieobecnością głównego organizatora dotychczasowych zlotów Bartka Gorzkowskiego zapisy prowadzi i szczegółowych informacji udziela:
Grzegorz Duniec tel. 0608 361 611, e-mail g.duniec@interia.pl
-
dobra ja się wykruszam nie mam nawet z kim jechać (serpent gdzie jesteś?)
Uprawnienia umieszczania postów