-
DO FIRLEJA - RAZEM ?
Witam wszystkich, a szczególnie tych zainetresowanych uczestnictwem w spotkaniu terrarystów nad jeziorem Firlej.
Mam propozycję do osób wybierających się na ten zlot - jedźmy na niego razem (chodzi mi o użytkowników pociągów), jestem z Wrocławia, myślę aby zebrać "ekipę" terrarystów z Wrocławia, następnie wybrać się do Katowic zabierając po drodze terrarystów stamtąd. Następnie połączonymi siłami udać się do Krakowa i stamtą również zabrać terrarystów. Wszyscy wówczas udalibyśmy się do Lublina.
Proszę o opinie, i gorąco zachęcam do akceptacji ))))
-
Re: DO FIRLEJA - RAZEM ?
heh no ja ZA ...
21 wieczorkiem na dworcu w kraq
jak cos ustalicie to dajcie znac na 600819642 z chcecia sie dolacze, a porzez net sie umowic nie moge bo dzis wybywam :-(
-
no spoko a ograniczenia wiekowe??
-
takich chyba nie ma a co do wyjazdu razem to nie wiem czy to mozliwe technicznie w jeden dzien.
-
Nook, przykro mi, że nie mogę. Sprawę wyjaśniłem Ci w meilu. Pozdrówko i udanej imprezy ! Rysiek
-
Wszystko jest możliwe Korgan i Terrariko nie ma ograniczeń (sam jestem nie pełnoletni), Rychu wporządku odebrałem maila - szkoda że nie wpadniesz, już byłem w kraku i katowicach i się uwinąłem w jeden dzień - naprawdę warto jechać na takie spotkanie)), zachęcam gorąco propozycje przyjmuję do 21 sierpnia.. jak będzie ekipa to i ja pojadę
-
niepełnoletny? Nook co Ty piszesz?
-
Meg, a w czym Ci to przeszkadza :-))))))
-
nie przeszkadza, poprostu myślałam, że ten wszechmogący Nook, jest dorosłym facetem
Cóż, pozory mylą..
Pozdrówki!
-
Uprawnienia umieszczania postów