Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: wystawa w Bytomiu

...:James:...
    Guest

Re: wystawa w Bytomiu

Mam pytanie do organizatora czy dla mojej agamki będzie też jakieś terra ew.akwa faunbox ma 20dł 10szer i 15wys ;( W październiku już będzie chłodnawo sala jest ogrzewana lub ma kontakty jeśli nie jest ogrzewana to zabieram lampy itp.

bede na 100% może jak będzie okazja to kupie kolege dla mojej lamparcicy, mam nadzieje że bdzie w miare tanio i ciekawie

Czesc.
    Cieplo bedzie na pewno, ale lampy mozna wziasc - zawsze bedzie ciekawiej i ladniej z oswietleniem.
    A jakis fauna box sie znajdzie.
    Pozdrowienia.

witam, mam pare pytań odnośnie wystawy. Jestem zainteresowany wystawieniem zwierząt na wystawe, nie jest ich dużo, chciałbym wystawić gekona lamparciego oraz dwie sztuki ptaszników czerwonokolanowych, jednak są one bardzo małe są dopiero po trzeciej wylince czy tak małe ptaszniki też można wystawiac?? jakie są warunki wystawienia zwirząt, czy są konieczne papiery CITES?? czy jest wymagane 18 lat?? czy można liczyć na jakieś małe terrarium lub fauna boksik dla gekona?? jak długo trwać będzie ta wystawa?? od której do której, i najmniej warzne pytanie, czy przewidziane sa jakieś upominki dla wystawców:-) cos typu koszulka lub faunabox:-)??

pozdarwiam i licze na szybką odpowiedz

przyznaje sie ze zawalilam, nie wezme lampartow na wystawe, bo ich jeszcze NIE MAM! troche sie pochrzanilo z organizacja i beda powniej niz myslalam ((

Uprawnienia umieszczania postów