Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: wystawa w Bytomiu

Mieszany widok

wystawa w Bytomiu

dowiaduję się przypadkiem, a osób zaangażowanych widzę sporo.. tylko znać byście dali.. http://www.wystawa.bytom.prv.pl/

Re: wystawa w Bytomiu

organizator miał mnie już dawno powiadomić ile i jakie terraria będę mógł mieć do dyspozycji i nic....

Czesc.
    Tak na moje usprawiedliwienie jakies pare dni wakacji tez mi sie chyba nalezalo ( pierwsze od 6 lat). Poza tym jezeli chodzi o terraria to mam zamowione i dopiero pod koniec sierpnia bede wiedzial na 100% co dostane a co nie. Reszte sciagne z hurtowni - tylko ile ???
    Prosilem o wiadomosc jakie terraria czy transportowki i dla jakich zwierzat mozesz przywiezc a czego bedziesz potrzebowal na miejscu.
    Co prawda jest jeszcze troche czasu ale warto by to bylo juz uzgodnic.

Pozdrowienia.

Czesc.
    Nie wiedzialem ze cie to moze zainteresowac.
    Jezeli uwazasz, ze jest to warte zamieszczenia na Twojej stronie ( do 05 pazdziernika) to nie widze najmniejszych przeszkod.

Pozdrowienia.

nie będę wiedział co mogę zabrać do czasu aż nie będę wiedział jakie dostane do dyspozycji terraria. Mogę jedynie owady, czy pajęczaki umieścic we własnych transportówkach. I tak wszystkiego nie dam rady zabrać a nie wiem co wybrac, dlatego chcę zdecydować pod kątem terrariów. Oczywiście moge poczekać i nie mam nic do Twoich wakacji :-) po prostu nie odpowiadałeś dosyć długo a nie powiadomiłeś mnie o wyjeździe.

PaWeL^
    Guest

czesc

sorka ze sie wtrące ale http://www.zoo3.republika.pl/wystawcy.htm - to spis terrarystów którzy będą wystawiać swoje zwierzaki na wystawie ??

pozdro

...:James:...
    Guest

Ja mam mały faunbox w którym moge wziąść agamke błotną ok.45cm agamce będzie ciasnawo ;( ale to będzie trwać niecały dzień. A dokładnie kilka godzin.?

dee jay
    Guest

witam jeżeli to jest jeden dzień i to niedziela to może i ja bym coś wystawił hmmm mam małe pytanko może da sie załatwić jakis transport z zabrza?

PaWeL^
    Guest

czesc

hmmmm ja tez bym mógl wystawic ale .... narazie jedynie co to gekon lamparci 25 cm i teraz bede qpowac Imperatorka a reszta tpo maluchy (ptaszory)

pozdro

Witajcie
    Kiedy jest ta wystawa !??
    Wojtek P.
    Gliwice

Uprawnienia umieszczania postów