-
wystawa w Bytomiu
dowiaduję się przypadkiem, a osób zaangażowanych widzę sporo.. tylko znać byście dali.. http://www.wystawa.bytom.prv.pl/
-
Re: wystawa w Bytomiu
organizator miał mnie już dawno powiadomić ile i jakie terraria będę mógł mieć do dyspozycji i nic....
-
Czesc.
Tak na moje usprawiedliwienie jakies pare dni wakacji tez mi sie chyba nalezalo ( pierwsze od 6 lat). Poza tym jezeli chodzi o terraria to mam zamowione i dopiero pod koniec sierpnia bede wiedzial na 100% co dostane a co nie. Reszte sciagne z hurtowni - tylko ile ???
Prosilem o wiadomosc jakie terraria czy transportowki i dla jakich zwierzat mozesz przywiezc a czego bedziesz potrzebowal na miejscu.
Co prawda jest jeszcze troche czasu ale warto by to bylo juz uzgodnic.
Pozdrowienia.
-
Czesc.
Nie wiedzialem ze cie to moze zainteresowac.
Jezeli uwazasz, ze jest to warte zamieszczenia na Twojej stronie ( do 05 pazdziernika) to nie widze najmniejszych przeszkod.
Pozdrowienia.
-
nie będę wiedział co mogę zabrać do czasu aż nie będę wiedział jakie dostane do dyspozycji terraria. Mogę jedynie owady, czy pajęczaki umieścic we własnych transportówkach. I tak wszystkiego nie dam rady zabrać a nie wiem co wybrac, dlatego chcę zdecydować pod kątem terrariów. Oczywiście moge poczekać i nie mam nic do Twoich wakacji :-) po prostu nie odpowiadałeś dosyć długo a nie powiadomiłeś mnie o wyjeździe.
-
czesc
sorka ze sie wtrące ale http://www.zoo3.republika.pl/wystawcy.htm - to spis terrarystów którzy będą wystawiać swoje zwierzaki na wystawie ??
pozdro
-
Ja mam mały faunbox w którym moge wziąść agamke błotną ok.45cm agamce będzie ciasnawo ;( ale to będzie trwać niecały dzień. A dokładnie kilka godzin.?
-
witam jeżeli to jest jeden dzień i to niedziela to może i ja bym coś wystawił hmmm mam małe pytanko może da sie załatwić jakis transport z zabrza?
-
czesc
hmmmm ja tez bym mógl wystawic ale .... narazie jedynie co to gekon lamparci 25 cm i teraz bede qpowac Imperatorka a reszta tpo maluchy (ptaszory)
pozdro
-
Witajcie
Kiedy jest ta wystawa !??
Wojtek P.
Gliwice
Uprawnienia umieszczania postów