-
-
Re: SPOTKANIE terrarystów ze śląska (pamiarnia)
Hej Marblo, myślę że zanim się zbierzemy i dotrzemy do Palmiarnii to będzie 16:30 więc o 17 tam napewno jeszcze będziemy więc zdążysz. Możemy się też umówić że czekamy na Ciebie do oporu w Palmiarnii, ale jakbyś miał nie dotrzeć to daj znać. Oto moja komóra: 695584009. A pub to dobry pomysł .
-
-
Ty mi się tu chłopie nie wykręcaj ;-)
Ok ok rozumiem sam mam taką pracę choć nie zawsze.
-
Spotkanie się odbyło. Była Nika z mężem i synem, Seb, Korsakow z koleżanką i ja. Przykro było mi opuścić towarzystwo przed 18.00, ale względy osobiste mnie do tego zmusiły. Mimo to fajnie było się spotkać, szkoda tylko, że w tak wąskim gronie. Mam nadzieję, że nasze kontakty nie skończą się na tym spotkaniu, a i nowych osób przybędzie. Co do Palmiarni , a w szczególności legwanów to nie mają się one zbyt dobrze :-(. Terrarium jest raczej wystroju pustynnego, niż tropikalnego, jedzonko też niewłaściwe bo mało liści, ale mam nadzieję, że uda się to zmienić, bo zwróciliśmy na to uwagę personelowi i będę w tej sprawie rozmawiał z kierowniczką Palmiarni p. Ewą Tyczyńską . Jest dostępna pod nr. tel. 335-04-37. Do następnego spotkania. Pozdrówko! Rysiek
-
Potwierdzam, spotkaliśmy się w bardzo milusim gronie, choć małym. Podsumowanie wyprawy odbyło się przy piwku w Starym Browarze, niestety bez gospodarza .
-
Mam nadzieję, że przynajmniej w Starym Browarze Wam się podobało...
-
Nika wrzuc tu fotki z palmiarni, najważniejsze daj fotki terrarium legwanów, mam fajny pomysł jak im pomóc...
-
oto fotki choc nie oddaja rzeczywistosci, niestety
-
Uprawnienia umieszczania postów