Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: SPOTKANIE terrarystów ze śląska (pamiarnia)

Re: SPOTKANIE terrarystów ze śląska (pamiarnia)

I pomyśleć , że 23 do wieczora tapetowałem fragment kuchni... Nic nie wiedząc o meetingu w Palmiarni
    Ach życieee !
    W.P.
    Gliwice

Spotkanie ustalone na 30.08.03 pod zegarem elektronicznym przy dworcu w Gliwicach (tak jak było to planowane poprzednio). Proponuje godz. 16. Proszę wszystkich o potwierdzenie obecności (obowiązkowej ).

Kobietom się nie odmawia ;-) 30-ego o 16.00 Obecność obowiązkowa, dezercje będą karane (niech wam Seb powie jak ;-))

aha ci którzy niewiedzą jak wyglądamy niech zajrzą na stronke malbra i zabaczą fotke grupową, bo na naszym pierwszym spotkanku dochodizło do tego że stojąc 30 metrów od siebie dzwoniliśmy do Seba z pytaniem "jak wogule ten Rysiek wygląda"

;-)

Teraz już wiecie i mnie poznacie ( a ja Was ) :-))). Co do Seba to jeszcze kary nie odbył ;-). Pozdrówko! Rysiek

jest już pierwsza dezercja ;-) Nie będzie na spotkanku Fatmana, ale w związku z tym że nieobecność usprawiedliwiona, dezertera ukarzemy symbolicznie ;-)

Szkoda, bo nie wiem co dalej z Egzotarium :-( .

Jak to co z egzotarium ? Byłem w nim w ubiegły weekend :-) Stoi na miejsu tak jak stało przed laty :-) Otwarte a jakże bilet dla dorosłych 5zł a młodzież ucząca się i emeryci 3,5zł.

Może w takim razie spotkanie finalnie odbędzie się w egzotarium ? po drodze można potem na głównej ulicy zachaczyć jakiś bezalkocholowy pub ;-)

Już teraz sam nie wiem co to palmiatnia a co egzotarium ??:-)! #@:-)???
    Pomieszało mi się. Ceny z poprzedniego @ oczywiście dotyczyły wstępu do Palmiarni . To jest jeszcze w Gliwicach Egzotarium poza Palmiarnią ?

W Gliwicach jest Palmiarnia, ale Fatman wysyłał raport w sprawie Egzotarium do zarządu TOZu do Warszawy i Częstochowy i finał tego mnie interesuje. Fatman jest zajęty i do tego nie będzie go w Gliwicach na spotkaniu. Przyjedź Seb do Gliwic to pogadamy ;-). Pozdrówko! Rysiek

Uprawnienia umieszczania postów