Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Wątek: SPOTKANIE terrarystów ze śląska (pamiarnia)

Re: SPOTKANIE terrarystów ze śląska (pamiarnia)

Przykro nam Ryśku ale twoja nieobcność nie wchodzi w gre, koledzy astronomowie myszą na ciebie poczekać ;-), A dlaczego nie wpisał się jeszcze twój sąsiad Malbro?

Marblo ma mało czasu. Zapracowany chłopak i do tego remont w domciu. Ja mu dam znać i jeśli nie będzie w pracy to będzie obecny, może nawet z Anią ;-) . Ja się bardzo postaram i spróbuję przesunąć termin wyjazdu na zlot o jeden dzień, ale to wszystko jest związane z kosztami przejazdu. Jedziemy z ekipą z Wrocławia. Muszę z nimi to ustalić. Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Korsakow, wiesz czemu Uran jest zielony ? Bo pełno na nim legwanów :-)))))))))))))))

Hej Rysiu i co bedziesz mógł spotkac się z nami w tą sobotę ? Bo jak nie, to ja proponuje przenieść spotkanie na 30.08. Bo co to za spotkanie bez gospodarza ?

Niestety nie mogę z wcześniej opisanych powodów, ale jeśli Wam pasuje nie zmieniajcie tego z mojego powodu. Ja musiałbym pojechać dzień później na zlot astro niż grupa z Wrocławia z którą jadę. To niestety są dla mnie dodatkowe koszty :-(. Może będzie Marblo, lub inne osoby z Gliwic . Rafcio też jest obeznany w "terenie" bo mieszka w Pyskowicach, a uczy się w Gliwicach. Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Z Kudłaczy wracam w poniedziałek .

Powiem tak wstawiam się w szeregu za Niką. I tagze jestem za przeniesieniem tego spotkania na 30 gdyz jak to nicka powiedziała bez kospodarza to nie to samo a ja nie jestem w stanie zastąpic Ryśka ;DD wiec czekamy takie moje zdanie :]]

pozdrofka!

Popieram przedmówców, przenosimy ;-) Rysiek na spotkaniu albo śmierć!

Ale 30 sie stary nie wykpisz astronomami!

NOOOO tak jak sie zaparłem że przybędę i nadrobię zaległości to teraz kosmici mi przeszkodzili !!! Ale mam asa w rękawie bo 30 też mi pasuje hłe hłe :-)))

No i może 30-ego sie Fatman zjawi, ktoś wie gdzie on się podziewa?

30 tego postaram się być na spotkaniu. Napiszę tutaj jeszcze koło wtorku, środy . Teraz przykro mi, że tak wypadło, ale ten mój wyjazd był planowany już w zeszłym roku. Mam nowe sprzęcicho, a i Mars za 5 dni najbliżej Ziemi . Następne takie zbliżenie za chyba 200 lat ! To trzeba zobaczyć. Jeśli kogoś ten temat interesuje to ok. 23.00 nad wschodnim horyzontem widać bardzo jasny, lekko pomarańczowy obiekt. Widać go gołym okiem i nie sposób pomylić go z gwiazdą. Im później tym jest on wyżej i przesuwa się w kierunku na zachód. Tak to wygląda mniej wiecej przez teleskop kolegi - http://astro4u.net/yabbse/index.php?...;threadid=1208 . Zobaczymy jak przez mój :-))) Pozdrówko! Rysiek
    Ps. Wybaczcie, że astronomię pakuję do legwanów, ale przecież Uran jest zielonkawy, bo tam żyje ich najwięcej ;-) .

Witajcie !

30-go sierpnia (?)
    To może i ja dołączę
    A jeśli wolno spytać gdzie i o której !??
    Pozdrawiam
    Wojtek P
    Gliwice.

Uprawnienia umieszczania postów