-
SPOTKANIE terrarystów ze śląska (pamiarnia)
Ostatnim razem nam się nieudało z przyczyn od nas niezależnych, teraz się niedamy! Sobota 23-ego tego sierpnia wszyscy w kompecie stawiamy się pod palmiarnią w Gliwicach. Obecność obowiązkowa, nieusprawiedliwione nieobecności będą karane ;-) Wpisujcie tu czy termin wam pasuje i którą godzinę proponujecie. Rysiek niech zaproponuje jakieś charakterystyczne miejce w Gliwicach gdzie się spotkamy.
P.S. Seb do trzech razy sztuka, jak tym razem cie nie będzie to.... ;-)
-
Re: SPOTKANIE terrarystów ze śląska (pamiarnia)
:-) Więc jako pierwszy się zgłaszam !!!
Oczywiście pasuje mi każdy termin i każda godzina ;-)
Ale niech mnie ktoś poprowadzi bo pomimo że mieszkam blisko (Chorzów) to Gliwic wcale nie znam !!
Pozdr.
Seb
-
Witam serdecznie,
Wychodzę z inicjatywą wspólnego spotkania się w Firleju (szczegóły str gł), który odbywa się w tym samym terminie.
Mam taka propozycję abyśmy wszyscy razem spotkali się właśnie na tym jeziorze, razem wspólne wybralibyśmy się pociągiem (terraryści z dolnego śląska), w katowicach spotkalibyśmy się z terrarystami ze śląska, następnie wybralibyśmy się z katowic do krakowa, a stamtąd również zabralibyśmy terrarystówi i jedną WIELKĄ ekipą pojechalibyśmy do Lublina.
Pomysł uważam za wykonalny i nie głupi, czekam na opinię, im nas będzie więcej - tym lepiej.
-
To ja miałam byc pierwsza . Zgłaszam gotowość do spotkania. Myślę że spotkamy sie pod zegarem elektronicznym przy dworcu w Gliwicach (tak jak było to planowane poprzednio). Proponuje godz. 16.
Pozdrawiam
Nika
-
Gdzie reszta? pisać, pisać ;-)!
-
-
nikt nie jest zainteresowany ? Może się Wam jechać nie chce ))))
-
Hmm.... gdzie jest w gliwicach dworzec ? jestem z Katowic Gliwic wogole nie znam, ale jak bedzie cos konkretnego, bo jak narazie to kazdy doklada pomysly, ja tez doloze a jak . Moze by to spotkanie zrobic w Chorzowie przy zyrafie??? tam kazdy trafi bez problemu
pozdrawiam Nazer.
-
co do tego pomysłu z żyrafą to faktycznie dobry, tylko ze został już zrealizowany ;-), poprzednie nasze spotkanko odbyło się w Chorzowie tak więc teraz zapraszamy wszystkich do Gliwic ;-) jeśli chcecie obejrzeć fotki ze spotkanaka w Chorzowskim Zoo to w imieniu Malbra zapraszam na jego srtonkę
http://www.republika.pl/marblo
-
Mam na ten czas zaplanowany wyjazd na zlot astronomiczny :-(. To ma być właśnie od 23 do końca sierpnia. Może uda mi sie trochę to zmienić i o jeden dzień opóźnić wyjazd na Kudłacze. Zobaczymy jak sprawy się potoczą :-))). Pozdrówko! Rysiek
Ps. Najłatwiej umówić się pod elektronicznym zegarem przed dworcem PKP. Tam każdy trafi, ludzie pokierują. To centrum Gliwic i 5 minut drogi do palmiarni.
Uprawnienia umieszczania postów