Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: zapłodniona samica angustum

wodus
    Guest

zapłodniona samica angustum

zamienie na inne samice lub pajaki moje gg:2674543

manti_222
    Guest

Re: zapłodniona samica angustum

To zwykły oszust....
    Kupował kiedys odemnie tego pajaczka.... i był pewien ze zdechł... był tylkoproblem w tranzakcji.. robił awanture i nie chciał wywiazac sie z interesu...
    a teraz robi interesy na moim pajaczku.. nie wiem co sobie myslał ze zostawie mu to tak bez niczego... a tu prosze po pewnym czasie idzie wpasc we własne sidła..

Ludziska nie polecam interesów z tym kolesiem!!
    Pewnei bedzie sie tłumaczył ale ja wiem swoje!

Uwazajcie na tego typa!

wodus
    Guest

nie mam pytan??? Toja nie zyje bo zle zapakowałes koles i sie jeszcze czepiasz brak kultury kupowałem od ciebie samice bo myslałem ze mam samca a tu zonk jednak samica

koli
    Guest

Jestem razem z manti_222 sam pakowalem tego pajaczka podobie jak te co wysylalem w wiekszym mrozie i byly bardziej wrazliwe a zawsze przezywaly!!

gadzion
    Guest

zgadzam sie z manti_222 i koli . Jezeli judzie oszukuja to trzeba z nimi inaczej postepowac . Zawsze tak jets późnij klamstwo sie wydaje takie przysalo "kłamstwo ma krótkie nogi " no WODUSIE cieżka bendzie twoja przyszłość .
    Terz nipolecam WODUSA

manti_222
    Guest

Koles co Ty wypisujesz.. wtedy niemiałes zadnego angustuma!! dlatego chciałes kupic.... co ty za kokosy odwalasz... prwada jest taka ze forumowicze nie wiedza nic co sie wtedy dziaało. a ja sobie nie wymysliłem tego ze mnie oszukałes.... czysta sprawa... Jestes zwykłym oszustem...

wodus
    Guest

pozostawie to bez kometarza
    A pozatym skad ty wiesz ze nie miałem angustuma ?? jasnowidzem jestes??

Gdanszczanka
    Guest

gadzion...Ty który oddajesz węże których nie masz bo chcesz dopiero je kupić;D. Lepiej wogóle sie nei odzywaj jeśli nei znasz tematu. Wodus sprzedaje pajaka i to jego sprawa skąd go ma, chyba nie można wykluczyć że kupił sobie od kogoś. Jeśli nie chcecie kupić to nie piszcie.

gadzion
    Guest

widac ze jestes kobietą <lol2> głupia ja jestem gadzion a ten co oddawał weże to gadziok ty powinnas sie nieodzywać !! i mnie przeprosci KOBIETO !! niepowazna jak cos piszesz to sie zasatnów . JA dawno wiem o tej sprawie wiec moge sie do niej przyłączyc !! znam bardzo dobrze mantiego !! i gdanszczanka przeczytaj sobie moje posty a gadziok jak znajdzioesz umnie ze oddawałwem weza dam ci t.blondi l4 !! i sie nieodzywaj jak nic ty niewiesz ja wiem !! aha i z takim toniem to nie domnie jetsem czysty nieoddawałem nic !!

manti_222
    Guest

"Jasnowidzem" oznajmiam Ci ze nie jestem..... mało tego powiem Ci ze Ty nie byłes nie jestes i nie bedziesz... bo jednak ni eprzewidziałes tego ze po pewnym czasie popełnisz gafe i wystawis zmojego pajaczka.... a ja to zauwazami sie dopominam!! Po za tym... nie miałes angustuma bo gadałes ze mna wielokrotnie na gg. zanim doszło do tranzakcji w której zostałemoszukany... gadalismy non toper... mówiłes jakie to masz plany... ze jak odemnie wezmiesz sammice to sobie kupisz samca itp...
    Przypuszcamz e bedzieszmiał problem... bop bede w Swietochłowicach.... i to z nie mała grupa terrarystów... ktos na pewno Cie pozna... Co znacznie ułatwi mi sprawe..
    Masz jeszcze szanse wyjsc cało... oddzywajc sie do mnie na gg i roziazujac ta sprawe ugodowo...

Uprawnienia umieszczania postów