Od jutra w centrum handlowym "Galeria lodzka"
w dniach 17.07-03.08 odbedzie sie wystawa
Zapowiada sie calkiem dobrze a jaka bedzie ???? hmmmmm
Napisze jak odwiedze moze jakies fotki wrzuce
Od jutra w centrum handlowym "Galeria lodzka"
w dniach 17.07-03.08 odbedzie sie wystawa
Zapowiada sie calkiem dobrze a jaka bedzie ???? hmmmmm
Napisze jak odwiedze moze jakies fotki wrzuce
Ja wlasnie byc moze ze tez tam sie zjawie... ale dopiero 28.07... No ciekawi mnie jak to bedzie... czy cos ciekawego pokaza
Pozdrawiam
Lord_Leoric
E-mail: lord_leoric@wp.pl
GG: 2982243
ja byłem w przeddzień i widziałem sporo dekoracji tropikalnych i terraria przygotowane z podpisów na terrariach i wywieszonych afiszów można dowiedzieć się że będzie ofszem ciekawa wystawa terrarystyczna, ale żadnych zwierzaków ciekawych nie będzie
na wystawie będą tylko najpopularniejsze gatunki polecane na początek np z tego co wiem to będzie z 6gatunków węży, 1skorpion, 10gatunków owadów, kilka-naście jaszczurek
(jak byłem dzień przed to już były przywiezione zwierzaki i czekały na wyładunek w wielkich skrzyniach, a zwierzaki były chyba pożyczone z zoo
paweusz, jestes z lodzi?
nie jestem z Łodzi jestem z okolic (60km) byłem akurat w Łodzi odwiedzałem rodzinę no i zwiedzałem byłem w zoonatura w Geant'cie ale ceny kolosalne tam mają zwierzaki 3razy droższe niż powinny być... ale za to piękne miniaturki jaszczurek mają fajniutka taka agamka brodata była i felsumka mad. (no pozatym były jeszcze 2 węże legwanik zielony malutki, zółwik stepowy , 2małe terraria grotki i akcesoria
No i bylem na wystawie
Zwierzaki sa z Warszawskiego zoo
wystawa jakas super nie jest chociaz pare zwierzakow jest np. weze chinskie (bardzo piekne), zobozowka , nawet jeden waz w "wersji" albinotycznej. Jest tez pare jaszczurek, pajaki, straszyki, skorpiony
Nie wszystko dalo sie zobaczyc bo czesc sie schowala . Terraria przygotowane calkiem dobrze tylko do ludzi czasem nie dociera ze nie wolno pukac w szybe . Fotek narazie nie mam ale jeszcze tam bede bo mam calkiem blisko i najciekawsze wrzuce
Hej tak jak mowilem pare fotek zrobilem na tej wystawie
za wiele tego nie ma ale zawsze cos sa na nich przypadkowe osoby i mam nadzieje ze sie nie obraza . Nie wrzucilem fotek tu sa w wysokiej jakosci . Zatem sciagniecie ich i ogladanie troche obciaza lacza. Zycze przyjemnego ogladania
http://www.toya.net.pl/~lunatic