Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Wystawa zimnokrwistych w Łodzi

lunatic
    Guest

Wystawa zimnokrwistych w Łodzi

Od jutra w centrum handlowym "Galeria lodzka"
    w dniach 17.07-03.08 odbedzie sie wystawa
    Zapowiada sie calkiem dobrze a jaka bedzie ???? hmmmmm
    Napisze jak odwiedze moze jakies fotki wrzuce

Lord_Leoric
    Guest

Re: Wystawa zimnokrwistych w Łodzi

Ja wlasnie byc moze ze tez tam sie zjawie... ale dopiero 28.07... No ciekawi mnie jak to bedzie... czy cos ciekawego pokaza

Pozdrawiam

Lord_Leoric

- Elaphe guttata 0.1.0
    - Python molurus bivittatus 1.0.0

E-mail: lord_leoric@wp.pl
    GG: 2982243

PAWEUSZ
    Guest

ja byłem w przeddzień i widziałem sporo dekoracji tropikalnych i terraria przygotowane z podpisów na terrariach i wywieszonych afiszów można dowiedzieć się że będzie ofszem ciekawa wystawa terrarystyczna, ale żadnych zwierzaków ciekawych nie będzie

na wystawie będą tylko najpopularniejsze gatunki polecane na początek np z tego co wiem to będzie z 6gatunków węży, 1skorpion, 10gatunków owadów, kilka-naście jaszczurek

(jak byłem dzień przed to już były przywiezione zwierzaki i czekały na wyładunek w wielkich skrzyniach, a zwierzaki były chyba pożyczone z zoo

geckonum
    Guest

paweusz, jestes z lodzi?

PAWEUSZ
    Guest

nie jestem z Łodzi jestem z okolic (60km) byłem akurat w Łodzi odwiedzałem rodzinę no i zwiedzałem byłem w zoonatura w Geant'cie ale ceny kolosalne tam mają zwierzaki 3razy droższe niż powinny być... ale za to piękne miniaturki jaszczurek mają fajniutka taka agamka brodata była i felsumka mad. (no pozatym były jeszcze 2 węże legwanik zielony malutki, zółwik stepowy , 2małe terraria grotki i akcesoria

lunatic
    Guest

No i bylem na wystawie
    Zwierzaki sa z Warszawskiego zoo
    wystawa jakas super nie jest chociaz pare zwierzakow jest np. weze chinskie (bardzo piekne), zobozowka , nawet jeden waz w "wersji" albinotycznej. Jest tez pare jaszczurek, pajaki, straszyki, skorpiony
    Nie wszystko dalo sie zobaczyc bo czesc sie schowala . Terraria przygotowane calkiem dobrze tylko do ludzi czasem nie dociera ze nie wolno pukac w szybe . Fotek narazie nie mam ale jeszcze tam bede bo mam calkiem blisko i najciekawsze wrzuce

lunatic
    Guest

Hej tak jak mowilem pare fotek zrobilem na tej wystawie
    za wiele tego nie ma ale zawsze cos sa na nich przypadkowe osoby i mam nadzieje ze sie nie obraza . Nie wrzucilem fotek tu sa w wysokiej jakosci . Zatem sciagniecie ich i ogladanie troche obciaza lacza. Zycze przyjemnego ogladania

http://www.toya.net.pl/~lunatic

Uprawnienia umieszczania postów