Od jutra w centrum handlowym "Galeria lodzka"
w dniach 17.07-03.08 odbedzie sie wystawa
Zapowiada sie calkiem dobrzea jaka bedzie ???? hmmmmm
Napisze jak odwiedzemoze jakies fotki wrzuce
![]()
Od jutra w centrum handlowym "Galeria lodzka"
w dniach 17.07-03.08 odbedzie sie wystawa
Zapowiada sie calkiem dobrzea jaka bedzie ???? hmmmmm
Napisze jak odwiedzemoze jakies fotki wrzuce
![]()
Ja wlasnie byc moze ze tez tam sie zjawie... ale dopiero 28.07... No ciekawi mnie jak to bedzie... czy cos ciekawego pokaza![]()
Pozdrawiam
Lord_Leoric
E-mail: lord_leoric@wp.pl
GG: 2982243
ja byłem w przeddzieńi widziałem sporo dekoracji tropikalnych i terraria przygotowane z podpisów na terrariach i wywieszonych afiszów można dowiedzieć się że będzie ofszem ciekawa wystawa terrarystyczna, ale żadnych zwierzaków ciekawych nie będzie
na wystawie będą tylko najpopularniejsze gatunki polecane na początek np z tego co wiem to będzie z 6gatunków węży, 1skorpion, 10gatunków owadów, kilka-naście jaszczurek
(jak byłem dzień przed to już były przywiezione zwierzaki i czekały na wyładunek w wielkich skrzyniach, a zwierzaki były chyba pożyczone z zoo
paweusz, jestes z lodzi?
nie jestem z Łodzi jestem z okolic (60km) byłem akurat w Łodzi odwiedzałem rodzinę no i zwiedzałembyłem w zoonatura w Geant'cie ale ceny kolosalne tam mają zwierzaki 3razy droższe niż powinny być... ale za to piękne miniaturki jaszczurek mają fajniutka taka agamka brodata była i felsumka mad. (no pozatym były jeszcze 2 węże legwanik zielony malutki, zółwik stepowy , 2małe terraria grotki i akcesoria
No i bylem na wystawie![]()
Zwierzaki sa z Warszawskiego zoo![]()
wystawa jakas super nie jest chociaz pare zwierzakow jestnp. weze chinskie (bardzo piekne), zobozowka , nawet jeden waz w "wersji" albinotycznej. Jest tez pare jaszczurek, pajaki, straszyki, skorpiony
Nie wszystko dalo sie zobaczyc bo czesc sie schowala. Terraria przygotowane calkiem dobrze tylko do ludzi czasem nie dociera ze nie wolno pukac w szybe
. Fotek narazie nie mam ale jeszcze tam bede bo mam calkiem blisko i najciekawsze wrzuce
Hejtak jak mowilem pare fotek zrobilem na tej wystawie
za wiele tego nie ma ale zawsze cossa na nich przypadkowe osoby i mam nadzieje ze sie nie obraza
. Nie wrzucilem fotek tu sa w wysokiej jakosci
. Zatem sciagniecie ich i ogladanie troche obciaza lacza. Zycze przyjemnego ogladania
http://www.toya.net.pl/~lunatic