-
Firlej II, a dojazd? POMORZE
Witam jak zawsze bardzo Serdecznie ;o)
Małe pytanko w Waszą stronę, a raczej skierowane do osób z pomorza(bądź mieszkających w pobliżu tego regionu) wybierających się na zlot "Firlej II, 2003". Jeżeli wybierasz się samochodem napisz do mnie a myślę, że się dogadamy. Jeżeli pociągiem, również napisz - w razie " w kupie" (jak to ktoś kiedyś napisał) raźniej )
E-mail:
cordylus@wp.pl
leny@terrarium.com.pl
Pozdrawiam
Leny
-
Re: Firlej II, a dojazd? POMORZE
A ma być Firlej II? Hmm, na ten zlot chętnie bym przybyła z moim przyszłym mężem, też zresztą terrarystą.... Zdaje się że słyszałam o sierpniu? Mógłby ktoś cos więcej powiedzieć? Z góry dziekuję...
-
Witaj Awi
Tak, będzie Firlej II. Zlot odbędzie się w dn. 22-24 sierpnia. Warunki i koszt takie same jak w czerwcu.
Lada moment powinna pojawić się relacja z czerwcowego spotkania razem z informacją o sierpniowym. Wczoraj wysłałem ją Nook’owi. Relację z czercowego możesz też przeczytać na www.terrarium.org.pl , polecam też http://terrarium.com.pl/forum/read.p...376&t=5376&v=f
Pozdrawiam i do zobaczenia w Firleju
Bartek Gorzkowski
-
ejj co to jest ten firlejII ?? bo ja z gdanska jestem...
-
Mirass ale plame dales Jak da rade to moze wiecej nas sie zgra w trojmiescie i pozniej beda sie dosiadac gadziska))
-
Ja najprawdopodobniej wybieram sie z kuzynem samochodem i mamy dwa miejsca wolne, zawsze to taniej paliwo wyjdzie
Pozdrawiam Devil_
P.S. Wiadomo skad jestem.
Uprawnienia umieszczania postów