-
waz, terra, slimaki, szynszyl...
mozliwosc zamiany lub sprzedazy
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...98#reply_16398 tu macie zdjecie sprzedawanego weza!!
jest to prawdopodobnie samczyk, dlugosc ponad 90cm, hetero na albino, zdrowy, wcina myszy jak nic wraz z nim chce sprzedac "jego" terrarium- 70dl, 58 sz, 45 wys- terra ze sklejki-na scianach styropian z narzuconym gipsem, swietna wentylacja, na dno wklejona szyba aby nie zawilgotnialo, korzenie, podloze-substrat kokosowy- caloc z 300zl
sprzedam rowniez hodowle achatiny fulica- dorosle okolo 50 mlodych moze wiecej nie chce mi sie liczyc, para achatina iredeali- w terrarium 100litrowym-w ksztalcie sloja-plastikowe- cena 100zl
rowniez szynszyl-5 letni smczyk-w klatce 3 poziomowej- czesciowo oswojony-daje sie glaskac, je z reki, bardzo sympatyczny- cena 150zl
dodoatkowo dl ooby ktor zakupi ktorys z zestawowo-dorzucam gratis 3 samice straszyka nowogwinejskiego
poszukuje mlodych zolwi ostrogrzbietowych, interesuja mnie rowniez(mnozace sie) pary gekonow najlepiej z terra-moge zamienic sie!!!1
ODBIOR WYLACZNIE OSOBISTY!!! NIE JESTEM W STANIE PRZETRANSPORTOWAC TWRRA DO KOGOS NIE MAM AUTA!!!! BEDE W SWIETOCHLOWICACH!!! MOZLIWOSC ZAKUPU SAMEGO WEZA!!!! I POJEDYNCZYCH SZTUK ACHATIN-PYTANIA NA GG!!!
Uprawnienia umieszczania postów