Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Wystawa w P-ń

Trunks
    Guest

Re: Wystawa w P-ń

no sławek....super imreza sie szykuje jak to wszystko wypali - oby, to w pubie najlepsze :-)

Siema tak na początek witam to ja grejfrutD
    No więc ja jestem jak najbardziej za .Moge4 pomóc w organizowaniu,moi znajomi mają sklep zoologiczny "zooland" i jak coś będzie trzeba to sie moge spytać.Ja bym przyniusl patyczaki kolczaste , Baculum Extradentatum , straszyki australijskie , małe parodniowe patyczaki rogate i duże też , żółwia zawiasowego i młodego gekona lamparciego jak by mi sie udało zagadać to może załatwił bym jeszce agame brodatą , szyszkowca zwyczajnego no i to na tyle bo już bym sie niezabrał:] ale te 2 ostatnie to by ze sklepu były więc to tak 50% na 50% reszta moja więc na 100%moge jeszcze zabrać jajka rogatego patyczaka:] Ale myśle że kurcze przydało by sie zrobić to w wakacje jak myślicie jednak więcej ludzi by przyszło znaleźć jakieś pomieszczenie może w palmiarni??Oni by mieli zysk za to że ludzie przyjdą a my statysfakcje i rozsianie terrarystyki!!

Slawek W.
    Guest

W palmiarni to nieciekawy pomysł(nie ma miejsca)! W zoo jest piękna hala!! Z zoolandem pogadam. Zastanawiam się na czym ustawimy terraria. Mam pytanie pujdzi ktoś jutro ze mną do zoo, spytać czy udostępnią nam tą sale!! Ktoś z Poznani ma jescze gady. Przydały by się jakies gekony(nie lamparci), modliszki i inne stworki ;-)!

Obiło mi się o uszy, że w Starym Zoo są organizowane-tylko teraz nie wiem czy cyklicznie-latem wystawy gadów i płazów, a może też innych zwierząt terrarystycznych. Nie jestem pewien, wiec warto sie dowiedzieć, chocby po to, by może na wspólnie wypracowanych zasadach współuczestniczyc w takiej imprezie, jeśli sie rzeczywiście odbywa.
    PS Doktor Grazyna Pabijan ma teraz dwa tygodnie urlopu

Slawek W.
    Guest

Jestem częsty bywalcem zoo i o takiej imprezie nie słyszałem!!

Tak ktoś kiedyś mi to powiedział, ale jak pisałem nie jestem pewien, bo to informacja z trzeciej ręki, w dodatku dawno usłyszana. W sumie warto sprawdzić, nawet jeśli to tylko plotka

Trunks
    Guest

ja zobacze, moze i bym poszedł z tobą załatwić ta hale, mam nadzieje że to będzie za free :|

Slawek W.
    Guest

Trunks znalazł byś jutro czas??

Trunks
    Guest

może i tak, napisze Ci tu jeszcze dzisiaj

Slawek W.
    Guest

Zbieram ekipe, żeby pujść do zoo i załatwić miejsce ;-)! chętnych zapraszam na gg 5412855 lub ips1@tlen.pl! Ma to się odbyćjutro lub pojutrze!

Uprawnienia umieszczania postów