-
Re: Wystawa w P-ń
W sumie nie wiem, czy cos zalatwicie z kims innym, niz dr Pabijan, a jak pisalem ona jest na urlopie i to w tym tygodniu poza poznaniem, o ile sie dobrze orientuje. Ale sprobujcie. Moze akurat na nia traficie.
-
sławek ja z zoolandem już gadałem szef to mój przyjaciel.Zgodził sie brać w tym udział .Powiedziął że wezmie pare gadów i przyjedzie będą zemną na stoisku.Trzeba jakieś stoły wykombinować!!!
-
Hej,
mogę przywieźć coś z gatunków:
Lampropeltis getulus californiae
Lampropeltis getulus holbrooki
Lampropeltis getulus nigra
Lampropeltis getulus splendida
Lampropeltis triangulum hondurensis
Lampropeltis triangulum sinaloae
Lampropeltis triangulum campbelli
Lampropeltis pyromelana knoblochi
Lampropeltis pyromelana woodini
Lampropeltis ruthveni
Lampropeltis mexicana mexicana
Lampropeltis mexicana greeri
Elaphe guttata - wiele odmian barwnych
Corallus caninus, populacja północna (Surinam, Guyana)
Morelia viridis, kilka populacji
Python molurus bivittatus
Python reticulatus
ale to jeszcze kwestia do ustalenia.
We wrześniu będzie podobna wystawa we Wrocławiu, przy okazji targów Inter Zoo Botanica (12-14 września) - trzebaby zrobić to w innym czasie żeby się nie nakładały.
Poza tym z mojej strony jeszcze za wcześnie planować takie przedsięwzięcie logistyczne - nie wiem czy będę w stanie akurat w tym terminie przyjechać. Muszę znać szczegóły trochę wcześniej, żeby odpowiednio zaplanować ten czas.
Pozdrawiam
-
Wiem!! Już też o tym myślałem tylko zkąd?? Wrzesień odpada http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=7&i=179&t=146 ! :-(
Kiedy to zrobić??
-
Wydaje mi sie, że najpierw trzeba by ustalić, kiedy zoo może ewentualnie udostepnic miejsce. Ta wystawa "Pozeganie z Afryka" jest chyba do wrzesnia, tylko nie wiem, czy jeszcze caly wrzesien bedzie trwala, czy konczy sie na poczatku. Bo jesli nie w tej sali to gdzie? Podstawa wiec to moim zdaniem rozmowa z zoo. Chociaz trzeba by juz pewnie znac kilka potencjalnych terminow, zeby miec im co zaproponowac w razie czego.
-
Cześć podoba mnie się ten pomysł, sądze że mógłbym się zjawić i przywieżć elaphe guttata,python regius,iguana iguana,pogona vitticeps .Jestem ze Śremu pozdrawiam.
-
Ja jestem chętny do pomocy moge coś załatwić jak jest potrzebne!Narazie załatwiłem agamę brodatą , legwaniki obrożne pare pająków,szyszkowca.A reszta to co wymienialem!!
-
nie czytałem wielu nowych postów i nie wiem do czego doszliście, ale miejsce, gdzie teraz jest jakaś wystawa o cłowieku odpada bo tam jest strasznie zimno, a jesienią będzie jeszcze gorzej.
wiem to od jednego z pracowników zoo więc info chyba prawdziwe.
-
No my idziemy do tego zoo może jest jeszcze ine pomieszczenie a jak nie to do biblioteki jak to niewypali mamy plan awaryjny który zdradzimy puźniej!
-
to kiedy dokladnie ta impreza????
Uprawnienia umieszczania postów