-
Re: A może towarzyskie spotkanko terrarystów z Śląska
Ja bardzo chetnie jak zawsze sie z Wami spotkam . Ale błagam tylko nie 20.06.03
-
Wznieciłem taki "cusik", a sam się chyba nie pojawię.
-
Mi czerwcowe terminy pasują, Marblo da jeszcze znać czy będzie mógł się spotkać. Dostosuję się do reszty grupy , tylko ustalcie jeden , konkretny termin. Proponuję spotkanie przed dworcem głównym ( kolejowym ) pod elektronicznym zegarem, lub jak wolicie na ławce przed palmiarnią. Pozdrawiam ! Rysiek
-
no to zostaje tylko do roztrzygnięcia termin... A co z Sebem?
-
EJJJ!!! ja jestem z gliwica, ja chce spotkanko w palmiarni! (co do trzymanych tam nieszczesnych zolwi czerwonolicych, to to naprawde masakra............)
-
ej, a to zlot jakis konkretnych gatunkow? i czo bedziemy robic? <lol> Jest ktos tu z Gliwitz?
[Hania U. (Double) 1986, stepowiec, karliki szponiaste, straszyki, szyszkowce za parę tygodni, w planach B.smithi]
-
Ja bym obstawał przy ostatniej sobocie czerwca, kot chętny? prosze pisać!!!! Double to nie jest zlot hodowców jedego gatunku, choć jak widze jak zwykle bedą przeważac legwaniarze... Zapraszamy wszystkich nie zaleznie od tego co hodują
-
Mi pasuje. Do reszty moze na gg dać znać. Nika, Seb, Marcin, Filip i chętni ze Śląska proszę o szybki odzew odnośnie terminu ! Pozdrówko! Rysiek
-
no to gites, ja się zgłaszam na pewno. godzina i miejsce ustalone?
-
hmm. Albo niedowidze albo jeszcze nie ustaliliscie terminu ;p No to jak? Palmiarnia, ale kiedy i o ktorej??
Uprawnienia umieszczania postów