cześć
zamienie gekona płaczącego około 7cm lub wiencej jest to samica bo tylko są samice tego gatunku samce nie wystepują .
Lepidodactylus lugubris gekon płaczący 0, 0, 1 (mam foto)
__________________________________________________ ______________________________

Jest to parka dobrze odzywiana imgo samiec 2,5cm samica 2cm .
Pachnoda marginata marginata Kruszczyca 1, 1, 0
__________________________________________________ __________________________________

gekona bardzo dobrze odrzywiany ma około 15cm lub mniej jest bardzo ruchliwy ostatnio skóre zuczła w piątek .jest to samica na 100%.
Tarentola mauritanica gekon murowy 0, 1, 0 (mam foto)
__________________________________________________ __________________________________
Dzbaencznika n.alata ma 5 lisci do ponad 5cm-12cm dokałdam do tego mała sadzionke d.aliciace ma około 4cm-5cm .

świetlówke 30cm firmy PHILIPS używałem ja do doświetlania roślin i zwierzaków kupiłem ją bodajrze za 25zł mam fotke ale nie real .
__________________________________________________ ___________________________________
Aparat mca 30 używałem go w telefonie se t68i można go używać do innych modeli np; T200,T230,T300,T310,T68i, bardzo rzadko używany . Jest w 100% sprawny, nie posiada żadnych zarysowań. Podstawowe funkcje aparatu: (Cztery opcje rozdzielczości VGA):

640 x 480;

320 x 240;

160 x 120;

80 x 60

Dynamiczna pamięć zdjęć - Wysoka jakość zdjęć, głębia koloru 24 bity (16 milionów kolorów). - Balans bieli. - Zoom cyfrowy
kosztuje nowy około 200zł w salonie a na allegro około 80-90zł . NIestey niemam pudełka do niego ponieważ zgubiłem przy przeprowadzce z katowic tu do zabrza .
__________________________________________________ _______________________________________

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zamienie sie na węza mahoniówke do 30cm ale nie za wszystko mam terz inne rzeczy fotki real mam gekona płaczącego,murowanego,świetlówki i aparatu mca 30moge podesłąć dla zainteresowanych na maila .Zapraszam każdą oferte rozwaze w sparwwie zaminy prosze pisac na mario_bros@autograf.pl
zapraszam bo warto .
zwierząt nie wysyłam . jeśli chodzi o zwierzęta to z
zabrza/rudy śląskeij/bytomia/gliwic/ katowice/sosnowiec/świetochłowice.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------