-
Re: Spotkanie terrarystow w trojmiescie
Witam będę napewno na plaży w Sopocie. Ja jestem za godzina 17:00. Jednak dostosuje do głosów wiekszości.
-
Witam grupowiczow!
Mysle ze zostaniemy juz przy godzinie 17-tej. Ludzie nie wypowiedzieli sie tu, a co nie ktozy mi na gg.
Sopot godz. 17-ta
Zapraszam!
Ps. Dobrze by bylo zeby ktos wziol aparat foto zeby jakas fotke walac))
-
Hej! Prawdopodobnie na 95% nie bedzie mnie na spotkaniu terrarystow w Sopocie. Spotkanie powinno sie chyba odbyc(?)
Jesli bede mogl to za 2tyg. lub na poczatku sierpnia powtorze spotkanie
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon
3City
gg1653654
-
noto już jutro ja napewno będe. To w sopocie.. dokładnie gdzie ?? o 17:00 tak ?
-
Chce tylko przypomnieć o jutrzejszym zlocie. W Sopocie niedaleko monciaka z prawej str. patrzac na morze. Zapraszam. Na plaży za wejściem, koło chińczyka. Koło "takiego czegoś betonowego" hehe
-
Witam wszystkich. Jutro na spotkaniu bede o 18tej. Przepraszam za zamieszanie. Do zobaczenia!
-
ale spotkanie normalnie o 17...
mam nadzieje ze tycia mżawka nas nie przestraszy.. .:-)
-
No i po spotkanku Dziekuje tym co przybyli a ci co nie byli niech zaluja. O nastepnym spotkanku poinformuje w nowymposcie lecz tym rzaem bez takiego mojego zaaganzowania bo to i tak nie mialo sesu :roll:
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon
3City
gg 1653654
-
No i po spotkanku Dziekuje tym co przybyli a ci co nie byli niech zaluja. O nastepnym spotkanku poinformuje w nowymposcie lecz tym rzaem bez takiego mojego zaaganzowania- ha,ha,ha... dowcipniś. A Zajączkowski zaginął chyba po drodze- na łączach?
Uprawnienia umieszczania postów